Διαφήμιση

Πρόβλημα με Xiaomi 12 pro

• Πρόβλημα με Xiaomi 12 pro

Καλημέρα. Χρειαζομαι βοήθεια. Εχω πολλα χρονια διάφορα xiaomi. Πρόσφατα αγόρασα ένα xiaomi 12 pro cn απο tradingshenzhen. Ακολουθησα διαδικασία για unlock bootloader. Οταν πέρασαν οι ωρες και ξεκλειδωσα επιτυχως(?) τον bootloader το κινητο κόλλησε σε συνεχες bootloop. Φλασαρα με miflash, fastboot global. Ολα καλα αλλα ΔΕΝ μπαίνει σε recovery mode , ουτε stock ουτε και με οποια twrp εκδοση διάλεξα. Αν κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κανει συνεχώς bootloop και μπαινει μονο σε fastboot mode. Αν φλασαρω fastboot (EEA , GLOBAL που δοκίμασα) δουλευει κανονικα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
    • Χθες το βράδυ έκανα unlock στο ιδιο μοντέλο για τον πατέρα μου και διαπίστωσα το θέμα με TWRP.
      Μόλις τώρα μπήκα στο url απο Tradingshenzhen που είναι εδώ.

Κατέβασα το Mi12PRO zip (εμπεριέχει κλασικο φάκελο με adb, fastbootm twrp)
      ΜΕ συνδεδεμένο το κινητό και σε fastboot mode, τρέχεις το .bat αρχειο και μπουτάρει σε fastboot.

Αλλάζεις γλώσσα σε Αγγλικά και στο Advanced κάνεις "Flash current TWRp".
      Έπειτα έκανα ένα Reboot system με πατημένο το Volume + για επιβεβαίωση οτι μπαίνει σε TWRP όπου φυσικά μπήκε.

Έπειτα του φλάσαρα κανονικά μια stable, δεν ήθελα να φλασάρω dev και μπήκε κανονικά.
      Θα του μεταφέρω απο το αλλο xiaomi (10T) τα apps και αν έχω κάποιο θέμα θα το γράψω στο παρών thread.
      (Διαβασα οτι κάνει lag) αν όντως ειναι έτσι θα φλασάρω κάποια eu η απο xda developers.