1 Redmi note 11s Ελληνική ρομ υπάρχει Δεκ 10th 2022, 6:34pm Παιδία καλησπέρα.... επειδή μάλλον δεν ξέρω να ψάχνω καλά. Υπάρχει ελληνική ρομ για το κινητό μου? Είτε stable είτε development? Ευχαριστώ
2 Δεκ 10th 2022, 8:19pm Ο/H vagos __ έγραψε: Παιδία καλησπέρα.... επειδή μάλλον δεν ξέρω να ψάχνω καλά. Υπάρχει ελληνική ρομ για το κινητό μου? Είτε stable είτε development? Ευχαριστώ Γειά σου Βαγγέλη, Σε όσες συσκευές έχουν Mediatek επεξεργαστή δεν έχουμε Ελληνική XTRV ROM. Μόνο για τις συσκευές με Snapdragon SoC υπάρχουν XTRV ROMs Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
3 Δεκ 10th 2022, 9:01pm Ααααα οκ δεν το ήξερα αυτό....οπότε ούτε προβλέπεται να βγει ελληνική ρομ... Ευχαριστώ
4 Δεκ 10th 2022, 9:18pm Ο/H vagos __ έγραψε: Ααααα οκ δεν το ήξερα αυτό....οπότε ούτε προβλέπεται να βγει ελληνική ρομ... Ευχαριστώ Προς το παρόν όχι, αλλά δεν ξέρουμε τι θα προκύψει στους επόμενους μήνες. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)