καλησπέρα και χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα με υγεία, μια βοήθεια ξαφνικά το mi8 lite με MIUI 12.1 BY xiaomi-miui hellas 20.9.4 άρχισε και πετάει μήνυμα google play services keeps stopping μου βγάζει επιλογή cancel or report οτι και να πατήσω δεν σταματάει με αποτέλεσμα μη λειτουργικό το τηλέφωνο τι επιλογές έχω και εάν μπορώ να ξαναπεράσω από πάνω την rom η όχι και ποια είναι η τελευταία ελληνική έκδοση ?
google play problems
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Αυτό το πρόβλημα ίσως να σου προέκυψε από κάποια αναβάθμιση που έκαναν τα Google Play Services.
Εάν μπορείς να μπεις στις Ρυθμίσεις της συσκευής - Εφαρμογές - Google Play θα πρέπει να επιλέξεις διαγραφή ενημέρωσης. -
-
Ο/H diskjohn έγραψε:
ευχαριστώ πολύ κατάφερα και σταμάτησε με το τρόπο που είπες ,η βερσιον που έχω είναι 20,26,14
Άσε να βγει η επόμενη Version που ίσως να μην έχει προβλήματα και τότε δοκίμασε να αναβαθμίσεις τα Google Play Services.
Όπως και να έχει - τώρα ξέρεις τι να κάνεις σε περίπτωση που κολλήσεις πάλι λόγω αναβάθμισης
Καλές γιορτές σε όλους σας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0