<p>Καλησπέρα στην ομάδα! έχω πάρει την τηλεόραση του τίτλου μερικές μόλις ημέρες πριν! όλα καλά όλα τέλεια με την τηλεόραση δεν είχα κανένα απολύτως θέμα! απλά ανοίγοντας το Disney+ ειτε το Netflix η τηλεόραση εκει που παίζει κανονικά αρχίζουν οι υπότιτλοι να μην βγαίνουν η να αργούν να βγουν στο βίντεο και μερικές φορές να μου κάνει stuttering! υπόψιν λίγο καιρό πριν είχα το ίδιο connection με τώρα αλλά με μια TCL τηλεόραση 4Κ οπου αυτό δεν μου εγινε ποτέ.. μήπως υπάρχει κάποια βοήθεια για το πρόβλημα μου; δεν θέλω να την γυρίσω πισω καινούργια τηλεόραση μόνο για αυτό το θέμα ! ευχαριστώ προκαταβολικά ! </p><p>ΥΓ. οταν αρχισει να κολλαει στο Netflix κολλαει γενικα η τηλεοραση οτι και αν πατησω αργει να δωσει απαντηση σε αυτο που της ζητησα...</p>
Xiaomi QLED 55" 4K Android 55Q1E Αργει στης Εφαρμογες
-
-
Ανεξάρτητα από το πρόβλημα με τους υπότιτλους, ο ήχος συνεχίζει να είναι συγχρονισμένος ?
Η ποιότητα της εικόνας παραμένει καλή ή πιξελιάζει τυχαία ?
Μήπως υπάρχει ασθενές σήμα στο WiFi και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα κακού Buffering λόγω χαμηλής ταχύτητας στο WiFi ? -
Έχω πάνω κάτω 30mbps με 9-10 τουλάχιστον upload δεν νομίζω να μην μπορούσε να παίξει 4Κ αλλά αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι και η προηγούμενη τηλεόραση που είχα 4Κ ήταν αλλά έπαιζε κανονικά
-
και σε μενα τα ιδια κανει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0