shipping mi3
-
-
Γειά σου. Καταρχάς να προσέξεις ποιό κατάστημα να επιλέξεις.
Τρόπος αποστολής υπάρχουν οι εξής :
Dhl, θα το έχεις γρήγορα αλλά με μεγάλη πιθανότητα να περάσει τελωνείο και να επιβαρυνθείς (όσο του καπνίσει του τελώνη, ή θα σου ζητήσει απόδειξη από το paypal)
Ems με επίσης πιθανότητα να περάσει τελωνείο.
Και με SP (Singapore Post) το οποίο σημαίνει απλό ταχυδρομείο (συστημένο), με χρόνο παράδοσης από 10 έως 30 μέρες και σχεδόν απίθανο να περάσει τελωνείο.
Εξαρτάται το κατάστημα, εγώ για παράδειγμα παρέλαβα σε 12 μέρες, άλλος που παρήγγειλε την ίδια μέρα με μένα, από το ίδιο κατάστημα το παρέλαβε σε 10 μέρες.
Γενικά η εντύπωση είναι πως τώρα τελευταία οι διαδικασίες στα ταχυδρομεία έχουν επιταχυνθεί και οι χρόνοι παράδοσης έχουν μειωθεί. -
1)Εσυ ποια μου προτεινεις?Λεω να το παρω απο minideal (ή ibuygou ή merimobile?). Τι λες γιαυτα?
2)Επισης λεει shipping με china post,hk post,sg post,EMS and
DHL,china post is free shipping(15-30days to main countrys),also you can
choose sg post and hk post,it is faster. Απαυτα ποιο ειναι καλυτερο?
3) να βαλω gift?
4)και επισης ελληνικα θα εχει?
5)φορτιστη συμβατο για Ελλαδα θα εχει?
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
-
παιδιά με λίγο παραπάνω χρήμα το πήρα από Xiaomishop.com και ήρθε σε 2 μέρες με Eu direct DHL σπίτι μου.. ούτε άγχος τελωνείου ούτε καθηστέριση. έκανε λιγότερο απο 48 ώρες..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
μου βγήκε με τα μεταφορικά ακριβώς 349.30€
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H rocketking85 έγραψε:
1)Εσυ ποια μου προτεινεις?Λεω να το παρω απο minideal (ή ibuygou ή merimobile?). Τι λες γιαυτα?
2)Επισης λεει shipping με china post,hk post,sg post,EMS and
DHL,china post is free shipping(15-30days to main countrys),also you can
choose sg post and hk post,it is faster. Απαυτα ποιο ειναι καλυτερο?
3) να βαλω gift?
4)και επισης ελληνικα θα εχει?
5)φορτιστη συμβατο για Ελλαδα θα εχει?
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
Εγώ θα παραθέσω την δική μου εμπειρία. Αγόρασα από Vickmall, η επικοινωνία μαζί τους ήταν άριστη, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά. Στο chat σκίστηκαν να μου απαντήσουν και να βρουν λύση σε οποιαδήποτε απορία μου. Μου έστειλαν και τα δωράκια (μεταξύ μας για αυτούς είναι ευτελούς αξίας, αλλά χρήσιμα για εμάς όμως).
Την μέρα που τα παρήγγειλα είχα ήδη tracking number. Με singapore post διάλεξα, το παρήγγειλα στις 10 Μαίου, και στις 23 το είχα στα χέρια μου.
Στέλνουν αντάπτορα για πρίζα συμβατή για Ελλάδα.
Εννοείται ότι θα ζητήσεις ότι gift δίνουν και παραπάνω. Και αν σου δώσουν καλώς, αλλιώς δεν έχασες τίποτα.
Μπορείς να το ζητήσεις με mutilang rom, αλλά στο forum που είμαστε τώρα είναι περιττό
Αφού ελληνική rom θα βρεις από εδώ, καθώς και αναλυτικές οδηγίες να την περάσεις.
Όσο για τα υπόλοιπα μαγαζιά που αναφέρεις έχω ακούσει και για αυτά καλά λόγια αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Αυτά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0