Διαφήμιση

mp3 ringtone

• Γεια σας
      Είμαι νέο μέλος νέος κάτοχος συσκευής android.Έχω εδώ και 4 μέρες το xiaomi red rice wcdma και παλεύω εδώ και 4 ώρες να βάλω ένα mp3 ringtone που κατέβασα από το διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος έναν που ξεπέρασε τα 50 και δεν θέλει να μείνει έξω από την τεχνολογία?

Υ.Γ. Συγχωρέστε με αλλά επειδή βλέπω ότι έχετε φτιάξει μια πολύ όμορφη σελίδα.....μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να απευθυνθώ για να διορθωθεί η λέξη ....από "μύνημα" σε "μήνυμα"...?

Ευχαριστώ
      Σάκης
      • Θα ανοίξεις την εφαρμογή Μουσική που είναι στην κεντρική οθόνη της συσκευής σου.
      • Θα πατήσεις το αριστερό κουμπί αφής (μενού)
      • Θα πάς Ρυθμίσεις
      • Θα κυλήσεις το μενού προς τα κάτω και θα βρείς μία ρύθμιση που λέει Φίλτρο ανά μέγεθος.
      • Θα κλείσεις τον διακόπτη αυτό ή θα κυλίσεις την μπάρα που έχει προς τα αριστερά ορίζοντας να σου εμφανίζει και αρχεία ήχου μικρότερα από 800ΚΒ που είναι τώρα.
      • Θα πατήσεις το δεξί πλήκτρο αφής (Πίσω) και θα βγείς και πάλι στην οθόνη του player.
      • Αν δεν είναι στην λίστα τώρα το mp3 που έβαλες πάτα πάλι το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επέλεξε Ανανέωση.
      • Τώρα λογικά θα δεις το mp3 σου.
      • Πάτα πάνω σε αυτό αρκετό χρόνο μέχρι να σου βγάλει ένα μενού.
      • Πήγαινε στις (....) περισσότερα και επέλεξε χρήση ως ήχου κλήσης,

Τώρα έχεις το Ringtone που θέλεις.....

Καλωσόρισες στην παρέα μας ... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ. Το'κανα αμέσως κι.....έπιασε!!!! Δεν εγνώριζα αυτή την λεπτομέρεια με το μέγεθος των αρχείων γι' αυτό κι ενώ...έστελνα με copy paste το αρχειάκι μου......στην λίστα μουσικής.....δεν το εύρισκα......και....μόλις το έκανα βρήκα μέσα στην λίστα......της μουσικής....καμμιά δεκαριά φορές το αρχειάκι mp3 που ήθελα να ορίσω ως ringtone.....Αυτό προήλθε προφανώς από τις διαδοχικές αποτυχημένες μου προσπάθειες. Καλά που ρώτησα γιατί......θα έσκαγα στο τέλος. Να είσαι καλά. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή και χρήσιμη δουλειά που κάνετε εσείς όλοι εδώ μέσα. Καλό κουράγιο να έχετε διότι έχω σκοπό να σας ξαναρωτήσω κι άλλα πράματα.......άπειρος.γαρ!!
    • Διαφήμιση
    • Εδώ είμαστε σε ότι χρειαστείς.... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλημέρα φίλε μου. Νέα βοήθεια απαιτείται.
      Στην αρχική μου οθόνη η ημερομηνία επιμένει να εμφανίζεται αμερικάνικα (06/03 Τρ) αντί ευρωπαϊκά (03/06 Τρ.) παρόλο που στις ρυθμίσεις του ζητάω να χρησιμοποιεί την ημερομηνία με την μορφή 31/12/14.

Προσπάθησα να ανεβάσω κι ένα screenshot για να καταλάβεις.....αλλά δεν βρίσκω τρόπο να εισάγω φωτό εδώ πέρα.
    • δοκίμασε
      Μενού/ρυθμίσεις/ημερομηνία και ώρα/μορφή ημερομηνίας
      screenshot
      το ανεβάζεις π.χ. εδώ TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
      πατά το εικόνα (στο ποστ σου), και βάζεις την διεύθυνση στο url
      η πλήρες κειμενογράφος στα Συνημμένα
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• λες να το πέτυχα?

Την ρύθμιση που λες την δοκίμασα 4 φορές αλλά ενώ το έχω ρυθμισμένο σωστά να βγάζει την μορφή 31/12/2014.....στην αρχική οθόνη επιμένει να εμφανίζεται ...αμερικάνικα 06/03 Τρ.
    • Διαφήμιση
    • Με το URL μάλλον δεν το κατάφερα και κατέφυγα στον κλασικό τρόπο του συνημμένου που λύνει τα χέρια. Έπρεπε να μικρύνω λιγάκι το μέγεθος του screenshot όμως διότι μου το έβγαλε αυτόματα σε μέγεθος 1.04 Mb.....Αλήθεια μιας και το πιάσαμε το θέμα.....μπορώ να ρυθμίσω την ποιότητα του printscreen ώστε το screenshot να βγάζει μικρότερα αρχεία?

Λοιπόν στο προκείμενο.....δοκίμασα όπως σου είπα την ρύθμιση μορφής ημερομηνίας σε.....μορφή... 31/12/2014 αλλά ....δεν πιάνει στην αρχική οθόνη......όπως βλέπεις και στο screenshot!!!
      Images
      • Screenshot_2014-06-03-11-57-28.png

492,4 kB, 360×640, viewed 257 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kynegeiros ().

• Δεν καταλαβαίνω ακόμα πλήρως τι εννοείς, χρειάζομαι λεπτομέρειες.
      OffTopic