Διαφήμιση

11t Pro touch screen και battery

• 11t Pro touch screen και battery

Γειά σας.. Υπάρχει κάπου νήμα για 11t Pro η γράφουμε κάπου αλλού; δεν βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο πεδίο. Έχω η νομίζω ότι έχω θέμα με την μπαταρία και το touch screen της οθόνης.. Η μπαταρία ενώ φαίνεται να κρατάει καλά όλη μέρα στην εφαρμογή accubattery και battery guru δείχνει να είναι σημαντικα μικρότερη απ αυτή των 5000 για την ακρίβεια με την μετράνε 4.130 σήμερα και 4.800 χθες. Δεν ξέρω γιατι αυτές οι διαφορές, έχω ανοίξει εννοείται και τις επιλογές για διπλή μπαταρία. Το τηλ είναι καινούργιο και έχει 5 πλήρεις φορτίσεις μεχρι τώρα. Τώρα για το θέμα με το touch δείχνει πιο πολύ απ την δεξιά μεριά να χάνει μερικές φορές την ευαισθησία η οθόνη και να μην πιάνει αμέσως. Έχω γυαλί από πάνω αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Διάβασα σε μερικά φόρουμ του εξωτερικού ότι υπάρχει αυτο το Bug να το πω αρκετό καιρό χωρίς να έχει αλλάξει κάτι με την αναβάθμιση. Έχω κάνει όλα τα τεστ που υπάρχουν από εφαρμογές και κανένα δεν με βγάζει κάποιο θέμα εκτός από μια συγκεκριμένη που μετράει τα hz στην οθόνη αλλά και πάλι βγάζει ικανοποιητικά hz. Έχει ξανατυχει κάτι τέτοιο σε κανένα κάτοχο 11t Pro η γενικά σε xiaomi; Δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα αλλά επειδή είναι καινούργιο και έχει εγγύηση μπορώ να το στείλω για έλεγχο. Δεν θέλω να μπω όμως και χωρίς λόγo στο περίμενε κάνα μήνα αν δεν έχει κάτι απo hardware.
    • 11t Pro touch screen και battery

Το έχω πάνω από ένα χρόνο.
      Δεν εχω παρατηρήσει θέμα με την οθόνη, ούτε με τη μπαταρία.
      Δοκίμασε το τεστ της οθόνης που έχει ενσωματωμένο η συσκευή.
      "ρυθμίσεις, όλα τα χαρακτηριστικά, πάτα μερικές φορές στο kernel και θα μπει στα τεστ (cit).
      Κατέβασε το device info HW.
      Δες εκεί τι χωρητικότητα μπαταρίας αναφέρει.