Αεροδρόμιο
-
-
Αγνόησε ότι βλέπεις στο Tracking.
Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου.
Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω. -
Δεν πιστεύω να ξεπεράσεις τις 10 εργάσιμες.
-
Η παραγγελία έγινε 21.Έφυγε 25 και τώρα είναι 3 μέρες στο αεροδρόμιο από της 3 Μαΐου. Δεν ξέρω, αλλά για ems έξτρα χρέωση αργεί πολύ. Τα ελληνικά τελωνεία λένε φταίνε. Απογοήτευση!!!!
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pasxalis έγραψε:
Η παραγγελία έγινε 21.Έφυγε 25 και τώρα είναι 3 μέρες στο αεροδρόμιο από της 3 Μαΐου. Δεν ξέρω, αλλά για ems έξτρα χρέωση αργεί πολύ. Τα ελληνικά τελωνεία λένε φταίνε. Απογοήτευση!!!!
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και γω πασχαλη παρηγγειλα 24-05.
εφυγε απο Σιγκαπουρη 02-06 και στα ΕΛΤΑ μου λενε πως 03-06 εφτασε Ζυριχη και 04-06 αναχωρησε και προφανως δεν θελει να ερθει ακομα.
Μου κραταει μουτρα;
σταματησε Ιταλια για καπουτσινο;
πηγε Γαλλια για κρουασαν;
μηπως Γερμανια για καμια μπυρα;
Η μηπως ειναι Ελλαδα (ακου τι λεει ο καχυποπτος ο κουτοπονηρος) και βαριουνται εκει στο αεροδρομιο ν ανοιξουν κανα σακο να εκτελωνησουν κανα δεμα:Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black -
Ο/H Logan έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου.
Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω.
Σε παω ενα στοιχηματακι ποιος θα παραλαβει πρωτος αμα θες (την Ζυριχη μου μεσα...αμα ξαναπαιξω Ελβετια στοιχημα φτυσε με).
Χαχαχα...Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black -
Ο/H CrisPaf77 έγραψε:
Ο/H Logan έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω.
Σε παω ενα στοιχηματακι ποιος θα παραλαβει πρωτος αμα θες (την Ζυριχη μου μεσα...αμα ξαναπαιξω Ελβετια στοιχημα φτυσε με).
Χαχαχα...
Πως γίνεται να ξέρει ότι είναι στη Ζυρίχη; Δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί στο tracking history αν είχε περάσει από μία ενδιάμεση χώρα; Είτε τα περνάνε τσουβαλιαστά, είτε μας δουλεύουν ψιλό γαζί. -
Υπομονη.... δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα.Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
καλημερα! εγω παραγγειλα απο vickmall και απο τις 20/7 το tracking αναφερει item in conta IPS. Μα καλα ποσες μερες γυρνοβολαει στα αεροδρομια; ειναι ακομα Σιγκαπουρη η Ελλαδα; και σε ποσες μερες να το περιμενω;;;;
-
Να υπόλογίζεις 10 εργάσιμες από την ημέρα της αποστολής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0