ανοιξε μονο του μετα απο 2 ωρες που εκανε την αναβαθμιση
Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
2 ώρες έκανε η συσκευή Flash ?
-
Καλησπέρα στο team!
Διαβάζω στο Telegram group για το Play Integrity Fix, ότι αν θα υπάρξει συμβιβασμός με το να φτιαχτούν custom Roms με "καλά στοιχεία" στυλ Lineage OS, Evolution X (νομίζω) ότι θα μπορεί και η να αφήσει τα Fingerprints να δουλεύουν... -
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Καλησπερα σε ολους
πηγα να περασω το xiaomi.eu_MARBLE_OS1.0.5.0.UMRCNXM_14 και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ΄skip copying super image avb footer due to spare image''
τι να κανω???
-
Παιδιά καλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω....
1)Η διαδικασία για να περάσουμε την xtrv rom γίνετε σε imac ή πρέπει να έχουμε υπολογιστή με windows;;;
Ρωτάω γιατί στον οδηγό με την διαδικασία ότι βοηθητικό πρόγραμμα δείχνει είναι όλα για windows.και όλη την διαδικασία την δείχνει σε windows.(ξεκλείδωμα bootloader κτλ)
2)Η ίδια ερώτηση με την 1 για linux.Γίνετε σε linux η πρέπει να έχουμε αναγκαστικά windows;;; -
Καλησπέρα σε όλους και Καλή επάνοδο,
γνωρίζετε τί γίνεται με τo Wallet Fix, γιατί αν και προχωράει
η πληρωμή, στην ουσία μου βγάζει declined!? -
-
-
Με ξεκλείδωτο Bootloader μπορείς να κάνεις Root στην συσκευή αλλά θα χάσεις προφανώς τις ανέπαφες πληρωμές σε τράπεζες και Google Pay
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με ξεκλείδωτο Bootloader μπορείς να κάνεις Root στην συσκευή αλλά θα χάσεις προφανώς τις ανέπαφες πληρωμές σε τράπεζες και Google Pay
Έχω ήδη το root, απλά έλεγα μήπως υπήρχε κανένα trick
Υ.Γ Ευελπιστούμε σε κάτι, εντωμεταξύ οι roms έχουν σταματήσει? -
Ο/H lbchX έγραψε:
Υ.Γ Ευελπιστούμε σε κάτι, εντωμεταξύ οι roms έχουν σταματήσει?
Ο xiaomi.eu βγάζει κανονικά τις ROM αλλά κάθε λίγες ημερες πρέπει να εγκαθιστάς ένα FIx που βγαζει για να μην έχεις πρόβλημα με το Google Pay. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0