κολλησε στο fastboot
-
-
Όταν δίνεις την εντολή Fastboot Devices σου δίνει απάντηση με τον αριθμό της συσκευής ?
Δοκίμασες άλλο καλώδιο και θύρα?
Έχεις εγκατεστημένους τους Drivers ?
Σε κάθε περίπτωση εάν δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις κάτι περισσότερο, ο @jimxai ίσως μπορέσει να στο ξεμπλοκάρει. -
καλησπερα κλειδωμενο bootloader ?? και τι ακριβως εγινε ειχε κοληση σε bootloop και περασες recovery rom μεσω mi assistant? και με ποιο εργαλειο??
-
την βλεπει την συσκευή
με fastboot flash recovery twrp........img
φενεται οτι ολα πανε καλα μου γραφει οκ
πατημενο το κουμπί για να μπει στο recovery ανοιγει αλλα και αυτο ειναι κολιμενο ανοιγοκλινει -
Ο/H SAMARAS έγραψε:
την βλεπει την συσκευή
ε μια χαρα τοτε αφου εχεις ξεκλειδωτο bootloader στη χειροτερη φλασαρεις μια fastboot rom
-
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H SAMARAS έγραψε:
την βλεπει την συσκευή
ε μια χαρα τοτε αφου εχεις ξεκλειδωτο bootloader στη χειροτερη φλασαρεις μια fastboot rom
δεν υπαρχει καποιο αλλοs τροποs
μηπος παταο καποιεs λαθοs εντολες στο fastboot -
fastboot devices και βλεπεις την συσκευή σου σε fastboot να το γραφει με σειριακο αριθμο
μετα fastboot flash recovery κενο και πετα απλα με το ποντικι το recovery μεσα στο cmd και πατα εντερ
μολις το φλασαρει κρατα πατημενο το volume up και δωσε εντολη fastboot reboot συνεχισε να κρατας το volume up μεχρι να μπει
αν παλι δεν κατεβασε την τελευταια εκδοση που θα βρεις για android 12 orangefox recovery για την συσκευη σου αποσυμπίεση το ζιπ αρχειο κ μεσα θα βρεις το recovery image η μπορεις να δοκιμασεις καποια αλλη εκδοση twrp καποιες ειναι εδω στο xiaomi.eu forum
TWRP / Orangefox recovery for Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) | Unofficial Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010 -
telegram group Redmi Note 9 Pro | Updates Telegram: Contact @RN9ProUpdate
επισης θα βρεις και αρκετα εδω -
-
οχι αφου ειναι image ετσι κ αλιως εχω καποια παλια βιντεο στα ελληνικα
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0