Διαφήμιση

Πρόβλημα με το mi2s

• Πρόβλημα με το mi2s

Έχω ένα mi2s εδώ και 3 μήνες και μόλις προχθές παρέλαβα ένα καινούριο mi3.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα παρότι πήγα στο mi3.. Αυτό έγινε καθαρά λόγω μεγέθους στην οθόνη..
      Χθες που πήγα να περάσω τα αρχεία στο pc από το mi2s προκειμένου να τα αντιγράψω στο καινούριο έκανα το λάθος και το έβγαλα χωρίς να κάνω ασφαλή κατάργηση.. Έκανα αντιγραφή, διαγραφή αρχείων γιατί το κινητό θα το δώσω αλλού.. Το θέμα είναι είναι πως μετά από αυτό δεν μου ανοίγει το "file Explorer".. Αρχικά κολλάει και μετά μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν ανταποκρίνεται και κλείνει..
      Το έκανα reboot στην recovery και μετά επιστροφή στην 2η και όχι στην latest και με γύρισε πάλι στην 3.9 από την 3.10, πλην όμως πάλι δεν ανοίγει..
      Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Αν είναι να το δόσεις και έχεις πάρει τα αρχεία σου, γιατί δεν του τραβάς ένα full wipe;

Υ. Γ. Ασφαλή κατάργηση δεν κάνω ποτέ στο pc, προσέχω μόνο να έχει τελειώσει η οποία μετακίνηση δεδομένων, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Sent from my MI 2S using Tapatalk
    • Αν την αντιγραφή την έκανες με Cut+Paste και όχι με Copy+Paste, είναι λογικό το τηλέφωνο να φρίκαρε κατά την εκκίνηση και να σου κολλάνε τα πάντα, γιατί έχασε όλα τα Data της SD + αντίγραφα συστήματος.

Σε αυτή την περίπτωση μόνο Full-Wipe σε σώζει από το Recovery
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για την βοήθεια...
      Στα καλά καθούμενα που το άνοιξα πριν δουλεύει κανονικά!! Έκανα πάλι την 3.10 εγκατάσταση και πάλι όλα ρολόι..
      Το κινητό στην αδερφή μου θα το δώσω και βαριέμαι να της περνάω από την αρχή τις εφαρμογές γιατί backup δεν κάνω ποτέ..
      Τι copy τι cut τι delete κάτι βίντεο και φωτογραφίες που είχα γύρω στα 8 gb μέγεθος όλα μαζί.. Μάλλον γι αυτό μου κολλούσε.. Επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός!

Sent from my MI 3W using Tapatalk