Διαφήμιση

μη αναγνώριση από το mi flash unlock ενός poco

• μη αναγνώριση από το mi flash unlock ενός poco

Γεια σε όλους.

Είχα χρόνια αποχής απ' το φόρουμ, αλλά να'μαι και πάλι.

Τα τελευταία 4-5 χρόνια, είχα βολευτεί έχοντας πάντα xiaomi κ χρησιμοποιώ πολύ το χαρακτηριστικό εγγραφής κλήσης.
      Εδώ και 3-4 χρόνια που καταργήθηκε ο miui dialer απ' τα νέα που πωλούνται, άρχισα να εφαρμόζω το ξεκλειδωμα bootloader και πέρασμα ασιατικών ρομ που ακόμα τον έχουν.

Το θέμα είναι, ότι πρόσφατα, απέκτησα το πρώτο μου poco M5S, 8/256, το οποίο δε λέει να αναγνωριστεί με τπτ από το mi flash unlock tool, ώστε ν έκανα τα κλικ μου, μετά να περίμενα 168 ώρες κ έπειτα να έτρεχα με το καλό κάποια ασιατική ρομ, πχ Ινδονησίας.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα, ή/και προτεινόμενη λύση;
    • Ο/H Pentozalis έγραψε:

poco M5S, 8/256, το οποίο δε λέει να αναγνωριστεί με τπτ από το mi flash unlock tool
      Δεν είναι πρόβλημα που έχει μόνο το POCO M5S, αλλά υπάρχει σχεδόν σε όλες τις συσκευές.
      Η λύση είναι να δημιουργήσεις ένα Mi Account με Region USA και με αυτό να κάνεις το Unlock...

Όταν με το καλό ξεκλειδώσεις τον Bootloader μπορείς μετά να γυρίσεις πίσω στο κανονικό Mi Account που έχεις. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευχαριστώ πολύ.

ούτε που θα το φανταζόμουν.
      ο ορισμός του "έχω χάσει επεισόδια"...

Τον λογαριασμό με region USA , τον φτιάχνουμε απ' το κινητό, από υπολογιστή, ή δε παίζει ρόλο ?

επίσης, καλό είναι πρώτα να διαγράψω τον τωρινό λογαριασμό Mi ?

υγ. αυτό προέκυψε τώρα τελευταία; πέρσυ αν θυμάμαι καλά, έκανα την τελευταία διαδικασία ξεκλειδώματος όπως την ήξερα /ξέραμε χρόνια...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Pentozalis έγραψε:

Τον λογαριασμό με region USA , τον φτιάχνουμε απ' το κινητό, από υπολογιστή, ή δε παίζει ρόλο ?

επίσης, καλό είναι πρώτα να διαγράψω τον τωρινό λογαριασμό Mi ?
      Ναι στο ενδιάμεσο έχουν προκύψει διάφορα προβλήματα...

Δεν χρειάζεται να διαγράψεις τον παλιό Mi λογαριασμό σου.
      Απλά θα αποσυνδέσεις προσωρινά την συσκευή σου από αυτό το λογαριασμό.
      Μετά θα δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό με Region USA που θα δηλώσεις στις ρυθμίσεις της συσκευής σου.
      Θα συνδέσεις την συσκευή σου με αυτό το νέο λογαριασμό για να μπορέσεις να προχωρίσεις στο Unlock της συσκευής.

Όταν με το καλό, ξεκλειδώσεις τον Bootloader, μπορείς να αποσυνδέσεις την συσκευή σου από τον λογαριασμό με Region USA και να την δηλώσεις πάλι στον παλιό σου.

Το νέο λογαριασμό δεν τον διαγράφεις, και τον κρατάς για Backup σε περίπτωση που στο μέλλον χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσεις πάλι σε αυτή ή σε κάποια άλλη συσκευή που θα αγοράσεις.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Δυστυχώς δε πέτυχε ούτε έτσι..
      Μήπως φταίει που τα κάνω όλα αυτά, με τη βασική μου κάρτα σιμ στο κινητό, την οποία έχω συνδέσει με 2-3 διαφορετικούς λογαριασμούς mi στο παρελθόν;
    • Ο/H Pentozalis έγραψε:

Δυστυχώς δε πέτυχε ούτε έτσι..
      Μήπως φταίει που τα κάνω όλα αυτά, με τη βασική μου κάρτα σιμ στο κινητό, την οποία έχω συνδέσει με 2-3 διαφορετικούς λογαριασμούς mi στο παρελθόν;
      ναι φταίει δεν δεχετε σε πολους λογαρισμους τον ιδιο αριθο γ τον νεο με region usa οπως σου ειπε ο δημητρης βαλε καποιο αλο τηλ της οικογενοιας γυναικα , παιδι , αδερφο, μητερα , κλπ που να εχεις προσβαση οταν στειλει otp μνμ για να συνδεθεις στο mi unlock tool
    • Ευχαριστώ.
      Θα δοκιμάσω με μια κάρτα σιμ στην οποία δεν έχω άλλο λογαριασμό.

Ακόμα κ ν πω ότι συνήθιζα τον Google dialer κ sms, ακόμα και η εφαρμογή σημειώσεων του miui μου λείπει..
    • Διαφήμιση
    • Nα εξηγήσω τί έκανα και πάλι δεν πέτυχε:
      -Στο poco που θέλω να ξεκλειδώσω, έχω την βασική μου σιμ, με την οποία σίγουρα στο παρελθόν έχω δημιουργήσει λογαριασμούς mi κ έχω ξεκλειδώσει συσκευές.
      (μήπως κακώς, άρα θα έπρεπε να έχω μια σιμ άλλη, με την οποία δεν έχω λογαριασμούς mi ; )

-έκανα σύνδεση του κινητού με το λογαριασμό mi (μάλλον εδώ γίνεται το "μπλοκ", καθώς λογικά θα βλέπει τον αριθμό της σιμ μου τον κανονικό κ θα τον συνδέει με το νέο λογαριασμό αμερικής)
      -δημιούργησα λογαριασμό mi με περιοχή usa, έβαλα ως κινητό ασφαλείας μια β σιμ που έχω κ έλαβα εκεί τον κωδικό ενώ έκανα login στο miflash unlock
      -μπαίνω σε fastboot αλλά δε λέει με τίποτα να ενεργοποιηθεί η επιλογή unlock...
    • κάτι μου λέει, δε θα το ξεκλειδώσω ποτέ αυτό το poco.

με χρήση της εφεδρικής σιμ που έχω απευθείας στο κινητό και στο λογαριασμό mi περιοχής ΗΠΑ, πάλι το mi flash unlock αρνείται να το αναγνωρίσει κ να με αφήσει να το κλικάρω...
      ίσως φταίει ο υπολογιστής; δίνει συνεχώς το ηχητικό σήμα ότι προσπαθεί ν αναγνωρίσει τη συσκευή, αλλά ανεπιτυχώς.
      όταν επιλέγω "μεταφορά αρχείων", ανοίγει κανονικά η προβολή αρχείων του κινητού στον υπολογιστή αυτό.

edit:
      Kατάφερα ν έχω το λογαριασμό με USA στο κινητό κ στον υπολογιστή, αλλά το mi flash unlock αρνείται να με αφήσει να κλικάρω...
      Εγκαταλείπω προς το παρόν...
    • Ο/H Pentozalis έγραψε:

κάτι μου λέει, δε θα το ξεκλειδώσω ποτέ αυτό το poco.

με χρήση της εφεδρικής σιμ που έχω απευθείας στο κινητό και στο λογαριασμό mi περιοχής ΗΠΑ, πάλι το mi flash unlock αρνείται να το αναγνωρίσει κ να με αφήσει να το κλικάρω...
      ίσως φταίει ο υπολογιστής; δίνει συνεχώς το ηχητικό σήμα ότι προσπαθεί ν αναγνωρίσει τη συσκευή, αλλά ανεπιτυχώς.
      όταν επιλέγω "μεταφορά αρχείων", ανοίγει κανονικά η προβολή αρχείων του κινητού στον υπολογιστή αυτό.

edit:
      Kατάφερα ν έχω το λογαριασμό με USA στο κινητό κ στον υπολογιστή, αλλά το mi flash unlock αρνείται να με αφήσει να κλικάρω...
      Εγκαταλείπω προς το παρόν...
      το θεμα σου τελικα ποιο ειναι? οτι δεν βλπει τη συσκευη σε fastboot για να κλικαρεις την επιλογη unlock??? η πατας unlock και σου λεει να καταχωρησεις το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος ???

στην πρωτη αν δεν βλεπει τη συσκευη σε fastboot, κανε εγκατατσαση drivers adb and fastboot αν δεν το βλεπει παλι απο διαχειριση συσκευων περνα τα χειροκινητα η εγκατσετσησε xiaomitoolv2 που στην εγκατάσταση του κανει αυτοματα οδηγους καθως ανοιγει,

δευτερη επιλογη σιγουρεψου οτι οταν κανεις καταχωρηση το μι λογαρισμο στη κατατσαση μι ξεκλειδωματος εχεις απενεργοποιηση το wifi και εισαι μονο με δεδομενα
    • Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω και τα 2 εκ νέου.
      Το θέμα είναι, δε με αφήνει να κλικαρω το unlock, σα να μη βλέπει το κινητό.
    • Διαφήμιση
    • ε τοτε ειναι θεμα οδηγων fastboot αν εχεις amd cpu υπολογιστη εγκατεστησε kedacom usb drivers αν δεν το βλεπει στην διαχειριση οδηγων οπως ειπα προηγουμενως καντους χειροκινητα οπως δειχνω σε αλο βιντεο εδω στο 3.18 περιπου λεπτο πως ενημερωνεις χειροκινητα απο διαχείριση συσκευων