Διαφήμιση

Αγορά κινιτού απο Κίνα..

• Αγορά κινιτού απο Κίνα..

Γειά σε όλους
      Πραγματικά εκπλήσωμαι απο το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο ιστότοπος... Τα ειλικρινή μου συνχαρητίρια.... σε όποιον το σκέφτηκε. Ίσως στο προσεχές μέλον να είναι πιο εύκολες οι αγορές και οι πωλήσεις μεταξύ κρατών.... Πάντως για την ώρα είναι κάπως τα πράγματα. Θα σας παραθέσω την εμπειρία μου και θα καταλάβεται. Τα περασμένα Χριστούγεννα έκανα μια αγορά ενος lenovo s750 απο το etotalk και όλα πήγαν μια χαρά (μεταφορική με DHL), ούτε τελωνεία, ούτε προβλήματα, ούτε έξτρα κόστη, και το τηλ ΑΨΟΓΟ κυριολεκτικά. Πρίν ένα μήνα περίπου παραγγέλνω πάλι απο το ίδιο μαγαζί, το ίδιο τηλ, με την ίδια μεταφορική και αυτή την φορά το τελωνείο ήθελε 100 ευρώ....Κάποιος φίλος είπε για Ελλαδιστάν... ΕΠΑΥΞΑΝΩ επι τούτου !!! Βέβαια το κατάστημα πήρε πίσω την παραγγελία (και απο την συνομιλία που είχα με τα κορίτσια στο τελωνείο πρέπει να είναι συχνό φενόμενο πλέον....) και μου έμεινε το κόστος των μεταφορικών.... Επειδή θέλω να αγοράσω ένα κιν με πιστοποίηση ip67, ή ip68, παρακαλώ άν γνωρίζεται κάποιο της xiaomi, απο ποιο κατάστημα, με ποια μεταφορική, ώστε να μην μίνω πάλι με το κόστος των μεταφορικών....!!! (Θα προτιμούσα κάποιο μαγαζί με paypal). Ευχαριστώ έκ των προτέρων... ΝΙΚΟΣ
    • Δεν χρησιμοποιούμε μεταφορική με DHL (99% τελωνείο ) . Το απλό ταχυδρομείο είναι μια καλή επιλογή (2% τελωνείο ) .
      Για το EMS δεν έχω προσωπική εμπειρία .
    • Διαφήμιση
    • και εγώ συστήνω απλό ταχυδρομείο
      εμπειρικά σου λέω επειδή έχω πάρει αρκετά πράγματα απο έξω συνήθως με το απλό ταχυδρομείο έρχονται με την ένδειξη GIFT (ΔΩΡΟ)
    • Εγώ αρχικά συστήνω να ρίξεις μια ματιά εδώ:

Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Όσο για το ταχυδρομείο θα έλεγα απλό ταχυδρομείο. Τα καταστήματα Merimοbiles και minideal τα θεωρώ αξιόπιστα, όπως επίσης και το Xiaomishop (που όμως δεν ταχυδρομεί πράγματα με απλό ταχυδρομείο. Προτιμά EMS κ.λ.π).
      Τώρα για τις πιστοποιήσεις ip67 ή ip68 που θέλεις ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! Έχουν περάσει 3 Xiaomi απο τα χέρια μου, αλλά κανένα δεν έχει χαλάσει ακόμα απο σκόνη... Όσο για τα νερά... απλά προσέχω να μην κάνω μακροβούτια με το κινητό στη τσέπη μου...

Υ.Γ.Μην ξεχάσεις να πεις στον πωλητή να γράψει "GIFT" επάνω στο πακέτο και αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο να οπλιστείς με υπομονή τουλάχιστον 20 ημερών... (αλλά θα σου έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ και ΧΩΡΙΣ τελωνεία και έξτρα χρεώσεις!)
    • 3 παραγγελίες έχω κάνει από Κίνα. 2 με ems και μια με απλό ταχυδρομείο. Με ems έρχεται γρήγορα και σίγουρα.
    • Διαφήμιση