Γεια σας, φίλος μου(λίγο άσχετος) πήρε χθες το xiaomi mi2s 16gb. Πρώτη επαφή με miui και για μένα. Θέλω κάποιες βοήθειες. Στην γλώσσα είχε ελληνικά το βάλαμε και τα μισά είναι ελληνικά και τα μισά αγγλικά. Επίσης στο Mi market είναι όλα κινέζικα. Πως γίνετε να τα κάνουμε όλα ελληνικά.; επίσης δεν μπορώ να κατεβάσω από play store ούτε να κάνω αναβαθμίσεις, αργεί πάρα πολύ, και στο κατέβασμα και στην εγκατάσταση που δεν τελειώνει ποτέ.
Νέος κάτοχος xiaomi mi2s 16gb
-
-
Οι δικές είναι πλήρως μεταφρασμένες από μεταφραστές του φόρουμ μας
Οι roms:
[GTV-3.11] H 11η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
για το Play store : δοκίμασε , μενού/εφαρμογές/Ολες/Google Play store(την ανοίγεις)/Εκκαθάριση δεδομένων (ίσως να δουλέψει σωστά , ανάλογα με το πρόβλημα που έχει , ίσως χρειασθεί να κάνεις , εργοστασιακές ρυθμίσεις)
Πρέπει να μας πεις ποια rom έχεις , jb , kitkat ? για να πάρεις σωστή , γρήγορη απάντηση)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Λοιπόν, στο κινητό έχουμε την 4.1.1 JRO03L Και Miui version miui-jlb21.0. Το κινητό το έχει ένας απλός χρήστης οπότε θέλω κάτι stable να μην έχει θέματα.
-
Stable ROM για το Mi-3W δεν έχει βγει ακόμη από εμάς.
Υπάρχει βέβαια στο en.miui.com, αλλά είναι μόνο με Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα, και φυσικά χωρίς ROOT.
Είχαμε σκοπό να βγάλουμε την προηγούμενη εβδομάδα δική μας, αλλά μας έτυχαν μεγάλες καθυστερήσεις στις άλλες ROM και δεν μπορέσαμε.
from @MIUI_ART( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Και ποια ρομ να βάλω για να είναι όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα? Η να το αφήσω και να περιμένω stable? αυτά που μου βγάζει στο updater να τα κάνω?
-
ναι κάνε τα update
μετά αν θέλεις βάλε αυτήν
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-MI-2-2S-GTV-3-11/
διάβασε τον οδηγό
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
edit
t.y. @caeser
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0