Διαφήμιση

Redmi note 9 pro τα εκανα σαλατα!

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Redmi note 9 pro τα εκανα σαλατα!

Καλησπέρα και συγγνώμη για τον τίτλο που δεν λεει πολλά αλλα έχω κάνει τόσα πολλά που δεν μπορούσα να τα περιγράψω.
      Όπως επίσης και η κατήγορία δεν ξέρω αν είναι σωστή που βάζω το θέμα.
      Λοιπόν έχουμε και λέμε. Κάτοχος του Joyeuse (miatoll) και ήθελα να βάλω την ελληνική μετά απο καιρό που κολλούσε.
      Το ξεκλείδωμα έγινε πολυ εύκολα αλλα κόλλησα στο twrp. Εκεί (όπως έκανα σχόλιο και στο κατάλληλο thread) μπήκε σε ενα loop που αναβόσβηνε η οθόνη και εδειχνε μια μαυρη μία την εικόνα της ελληνικής ομάδας. Τέσπα δεν εβγαλα άκρη με αυτό και φόρτωσα άλλο recovery από το lineageos και έπαιξε με την μια. Ενθουσιασμός και ξεκινάω εγκατασταση ώσπου κατάλαβα ότι δεν παίζει το gpay και εκεί ξεκινάει ο γολγοθάς.
      Ψάχνω να δω πόσο δυσκολο μπορεί να ειναι να το ενεργοποιήσω και βλέπω κατι διαδικασίες περίεργες με root κτλ όπου δεν υπάρχει και κάποιος κατατοπιστικός οδηγός οπότε ψιλοφοβήθηκα να το κάνω.

Έτσι προχωράω να βρω καμια ρομ που να το υποστηρίζει εξ αρχής (τωρα καταλαβαίνω ότι κατι τέτοιο δεν γίνεται μάλλον).
      Έβαλα Pixel Experience και Arrow όπου προφανώς δεν δουλευε πάλι.

Έτσι λέω θα βάλω πάλι την οριτζιναλ. Κατεβάζω fastboot rom (global & europe) και επειδή ειμαι σε linux τρέχω κατευθείαν το flash_all.sh όπου κάθε φορά μου κολλάει στο

Source Code

1. Sending 'dtbo' (24576 KB) OKAY [ 0.517s]
      2. Writing 'dtbo' FAILED (remote: 'Check CRC failed')
      3. fastboot: error: Command failed
      4. Flash dtbo error
      Μετά δοκίμασα να περάσω το recovery του pixel experience και με adb sideload πέρασα την XTRV14 και κάπου βρήκα και ένα αντιστοιχο twrp όπου και αυτό το πέρασα και έπαιξε κάπως αλλά πάλι δεν δούλευε το Gpay.

Αυτό που θα ήθελα τώρα είναι μια ROM και να παίζει το gpay. Επίσης αν υπάρχει κάπου η θεωρία πως λειτουργεί αυτό το πράμα με fastboot adb κτλ μαζεμενα σε καποιο αρθρο κάτι να μορφωθούμε κι ολας βρε αδερφε.

Δεν θα κρύψω ότι το πιο απλο ui των αλλων ROM με τράβηξε αρκετά.

Αναμένω τις απαντήσεις με αγωνία και προσμονή! Ελπίζω να έχω δώσει ότι πληροφορίες χρειάζεται αλλιως εδώ ειμαι!
    • Η συσκευή σου είναι αρκετά παλιά και δεν θα βρεις πρόσφατες ROM στο Xiaomi.eu ώστε να έχεις Gpay...

Για το Gpay η μόνη λύση είναι να βάλεις την Original ROM της Xiaomi...

Δοκίμασε να κάνεις Flash την Recovery ROM και όχι την Fastboot της Xiaomi από το Recovery που έχεις και αμέσως μετά από το Recovery να κάνεις Format (Wipe) Data για να παίξει.... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Update.
      Ηρθα σε windows pc και εκανα fastboot την ευρωπαική και το πήρε. Ακόμα δεν δουλευει το gpay.
      Μετά είδα ότι αντιστοιχα μπορώ να κανω και την τελευταια ελληνική όπου λεει εχει γινει fix του google wallet (Ειναι διαφορετικό απο το google pay?)
      Την πέρασα και ακόμα δεν υποστηριζεται.
      ´Όταν λες να περασω την recovery εννοειες με adb sideload?
      ¨Εχω κατεβασει global και eu απο εδω ειναι σωστά;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gior έγραψε:

Ηρθα σε windows pc και εκανα fastboot την ευρωπαική και το πήρε. Ακόμα δεν δουλευει το gpay.
      Εάν έκανες FLash την γνήσια EEA ROM της Xiaomi, στην Αρχή δεν θα παίζει το Gpay και είναι λογικό.
      Θα πρέπει να περιμένεις να κάνει πρώτα όλα τα απαιραίτητα Updates από το Google Play Store και τα Google Serives η συσκευή σου ώστε μετά να μην έχει προβλήματα το Gpay.

Θέλει λίγο υπομονή μέχρι να τελειώσουν όλα τα Updates γιατί η ROM έχει ενσωματωμένες πολύ παλιές εκδόσεις των αρχείων συστήματος από το android. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)