εβαλα τη rom stable 23 απο το ελληνικο φορουμ λεει οτι ειναι ηδη ρουτ αλλα οταν ανοιγω μια εφαρμογη που θελει δικαιωματα μου λεει οτι η επιλογη ειναι απενεργοποημενη απο τις ρυθμισεις της συσκευης και αν θελω να την ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις πως γινεται αυτο ?ευχαριστω προκαταβολικα
root xiaomi note
-
-
Ο/H CHRISOSPANOS έγραψε:
εβαλα τη rom stable 23 απο το ελληνικο φορουμ λεει οτι ειναι ηδη ρουτ αλλα οταν ανοιγω μια εφαρμογη που θελει δικαιωματα μου λεει οτι η επιλογη ειναι απενεργοποημενη απο τις ρυθμισεις της συσκευης και αν θελω να την ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις πως γινεται αυτο ?ευχαριστω προκαταβολικα
1) Ενεργοποιούμε στο κινητό μας (στο παράδειγμα έχουμε το Mi2s κινητό) τα «δικαιώματα root» ως εξής: Ασφάλεια / Δικαιώματα / Δικαιώματα root.
2) Ενεργοποιούμε στο κινητό μας (στο παράδειγμα έχουμε το Mi2s κινητό) τις «Άγνωστες πηγές» ως εξής: Ρυθμίσεις / Ασφάλεια & απόρρητο / Άγνωστες πηγές.
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
ευχαριστω πολυ
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Βάζεις την τελευταία δική μας Ron και είσαι έτοιμος και τα έχεις όλα με μια κίνηση. -
-
Ο/H georgegamma έγραψε:
Πως ελέγχω αν είμαι root?
κοίταξε πάνω το έγχρωμο ποστ
όπα, με την εφαρμογή check root
η αυτήν
check root android - Αναζήτηση Google
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0