Διαφήμιση

κλεινουν οι εφαρμογες, στα καλα καθουμενα

• κλεινουν οι εφαρμογες, στα καλα καθουμενα

Είχα ξαναανεφερθει σε αυτο, τωρα απλως παρατηρησα κατι παραπανω. Ναι μεν με πεταει εξω απο την εφαρμογη, αλλα δεν την κλεισει. Την βλέπω ανοιχτη στο advanced task killer. και αμα την ξανανοιξω με βγαζει εκει που ημουν. Αυτο αφοράει είτε πλοηγο, παιγνιδι η ακομα και προβολη βιντεο. Ειχα κανει wipe data, συνεχως κανω update to miui στην τρεχουσα GTV. Συμβαίνει σε κάποιον αλλον? Σκέφτομαι να γυρισω στην αγγλική να δω αν κανει τα ίδια. Σημείωση, αν το κάνω επανεκκινηση, στρωνει για λίγο και μετα τα ίδια. Δεν εχει να κάνει με θερμοκρασία καθώς το εχω παρατηρήσει και οταν δεν ειναι ζεστο..
    • Το ίδιο φίλε μου και σε μένα. Είχα γράψει και εγώ σχετικά στο θέμα με το πλοηγό GPS, αλλά μου το κάνει γενικά, ακόμα και όταν επεξεργάζομαι επαφές ή έτρεχα το Antutu... Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να μου τα έκανε αυτά με τη 3.10. Αναγκάστηκα έκανα επαναφορά, ξανά εγκατάσταση τα πάντα από την αρχή και πάλι τα ίδια. Περιμένω να δω τι θα γίνει με την επόμενη έκδοση της ROM αλλιώς μπορεί να πειραματιστώ και εγώ με την αρχική αγγλοκινέζικη που είχε έρθει...
    • Εγώ το έχω παρατηρήσει με το Chrome δεν την κλείνει την κατεβάζει
      Την βλέπω ανοιχτή όταν πατάω το μεσαίο παρατεταμένο και άμα την ξανανοίξω με βγάζει εκεί που ήμουν.
      Σε μένα αρκετές φορές δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν πάω να γράψω μετά απο επιμονή το εμφανίζει.

1s
      στην παραπάνω περίπτωση έκανα μια επανεκκίνηση εδώ και 36 ώρες και τα πράγματα βελτιώθηκαν το έχω υπό παρακολούθηση αν το ξανακάνει πάω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και full wipe

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην nnbignick ().

• Διαφήμιση
    • δοκίμασες εργοστασιακές ρυθμίσεις και full wipe ?
      έχεις πάνω από ένα πρόβλημα και ίσως υπάρχουν κι άλλα που δεν τα είδες ακόμη
      edit
      (υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν "κακό" σε άλλες εφαρμογές (περισσότερο οι δωρεάν)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Για ποιό κινητο μιλάτε? Καλο ειναι να το γράφετε. Στο δικο μου hongmi με ολες τίς αλλαγές που εχω κάνει το μόνο προβλημα ηταν τα βιντεακια αποτελεσμα ενος adfree ,και του πλοηγου που μετα απο λιγο λεει πως εχει σταματησει και πως πρεπει να τον κλεισω.Βαζω και εγω τον chrome και ειμαι ενταξει.Για κλείσιμο εφαρμογων αν μιλαμε για hongmi επειδή δεν εχουμε το κουμπι με τα τετράγωνα υπαρχει εφαρμογη soft key enabler,που μας φτιαχνει μια μπαρα με ολα τα κουμπια.Με το τετραγωνο μπορουμε με μια κίνηση να κλεισουμε τα παντα( σεολατα κινητα μενουν ανοιχτα) και εχουμε και κουμπια με φως για νυχτα
      Images
      • Screenshot_2014-06-26-17-30-21.png

149,7 kB, 720×1.280, viewed 145 times
    • αφου ειμαστε μεσα στο 1s, για αυτο μιλαω... full wipe δεν εχω δοκιμασει, χανω τα παντα ομως ε? εχω περασει πολλα πραγματα και σπασμενο sygic,ποιος τα ξαναπερναει!!!???? εχει κανει καποιος full wipe? μενει τίποτα μέσα?
    • Ο/H kpaps έγραψε:

αφου
      ειμαστε μεσα στο 1s, για αυτο μιλαω... full wipe δεν εχω δοκιμασει,
      χανω τα παντα ομως ε? εχω περασει πολλα πραγματα και σπασμενο
      sygic,ποιος τα ξαναπερναει!!!???? εχει κανει καποιος full wipe? μενει
      τίποτα μέσα?

εαν ήσουνα κε jb και έβαλες kitkat rom , έπρεπε να κάνεις : Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
      αν έχεις προβλήματα κάντο τώρα
      1.Λήψη και Επαναφορά Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) , (Αν έχεις μεγάλα αρχεία ,νομίζω αργεί αρκετά)
      Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
      2.Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
      Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
      3. μετά περνάς πάλι την rom

4. και πάλι το 2. Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)

για το 1.
      (εγώ το κάνω με την εφαρμογή titanium backup ,γιατί έχω μεγάλα αρχεία π.χ. πλοηγούς για να γίνει σε δύο λεπτά )
      Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία είχα αρκετά FCs με την 3.11 στο Redmi 1s και περίμενα να βγει η νέα έκδοση για να το ξαναστήσω από την αρχή. Η ερώτηση μου είναι στην επιλογή wipe & reset εκτός από wipe cache μετά επιλέγω wipe user data ή wipe all data; Θέλω να σβήσουν όλες οι εφαρμογές που είχα και να το ξαναστήσω από την αρχή πάνω σε "καθαρή" ROM

Update:
      Έκανα τελικά wipe all data και πέρασα από την αρχή τη 3.13. Συγχαρητήρια παιδια για τη δουλειά που έχετε κάνει. Το κινητό μέχρι τώρα δουλεύει άψογα.. Σταμάτησαν τα συνεχώμενα FCs. Παραμένει μόνο το θέμα με το mail, ανοίγει αν πατήσεις 2-3 φορές συνεχώμενα. Μένει μόνο να δοκιμάσω να εγκαταστήσω το sygic και το mireo GPS. Όσοι έχετε πρόβλημα με FCs δοκιμάστε το!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thrillos ().