Διαφήμιση

Xiaomi Mi TV stick

• Xiaomi Mi TV stick

Καλήμερα σε όλους παιδιά εδώ και λίγο καιρό μου χάρισε η κόρη μου ένα Xiaomi Mi TV stick το οποίο το ειχε αγοράσει κατά τα φοιτητικά της έτη λειτουργούσε μια χαρά έως την προηγούμενη εβδομάδα που έμεινε κολλημένο στην παρακάτω εικόνα μήπως γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να πάει για ανακύκλωση ή αν μπορεί να επισκευαστή?Να αναφέρω ότι μίλησα με την εταιρία και μου είπαν να βρω την απόδειξη αγοράς και την συσκευασία που δεν υπάρχουν το παιδί άλλαξε 3 φορές σπίτι κάτω από αυτές της συνθήκες δεν μπορούν να το δεχτούν μου έδωσαν κάποιες οδηγίες για επαναφορά αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

• Μόλις το βάλεις σε τροφοδοσία όταν είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση - Πατάς αμέσως σταθερά και ταυτόχρονα το μεσαίο μεγάλο στρογγυλό πλήκτρο και το κάτω πλήκτρο Ο μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το Recovery menu.

Από εκεί δοκίμασε να κάνεις το Wipe/Factory Reset και αμέσως μετά reboot.

Aν δεν σου πετύχει δοκίμασε να κάνεις Wipe τα Data
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ που έκανες τον κόπο να μου απαντήσεις αυτό που μου προτείνεις μου το είπαν από την εταιρία που γραφώ και πιο πάνω αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται. κάποιος φίλος μου είπε αν βρω κάποιον με ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε αυτά να του ξανά περάσει ας πούμε τώρα το λειτουργικό. και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση