Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω βοήθεια. Είχα βάλει παλιά μια global rom στο Mi11i και δούλευε ρολόι . Το μόνο που δεν δούλευε ήταν το Google wallet. Πιθανόν επειδή ήταν ανοιχτό το bootloader. Προσπάθησα να περάσω μία άλλη και να κλείδωσω το bootloader με το miflash tool. Μου έβγαζε ένα error. Ξανά έκανα την διαδικασία και μου βγάζει time out error και έχει κολλήσει στο fastboot. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος η αν ασχολείται κάποιος να του το δώσω γιατί είμαι λίγο άσχετος αποτι φαίνεται.
Xiaomi Mi11i
-
-
Με μία επανεκκίνηση της συσκευής θα είναι οκ πιστεύω.
Το ότι έκανε Timeout προφανώς είναι επειδή για κάποιο λόγο διακόπηκε η σύνδεση μέσω του USB καλωδίου.
Θέλει όμως προσοχή γιατί το κλείδωμα του Bootloader με λάθος ROM μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε Soft Brick την συσκευή σου. -
αν δεν περασε σωστα η ρομ και κλειδωσε και bootloader εχεις θεμα με brick κοιτας να ξεκλειδωσεις παλι τον bootloader με τον ιδιο μι λογαρισμο π ειχες ξεκλειδωσει κ ξεκλειδωνει αμεσως ξαναπερνας την fastboot rom και αφου σιγουρευτεις οτι περασε σωστα μετα κλειδωνεις με cmd , fastboot oem lock,η μπορεις περασεις σε mi assistant mode απο recovery με xiaomitoolv2 την full recovery rom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0