Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ REDMINOTE 13 PRO

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ REDMINOTE 13 PRO

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε.

Αγορασα πριν ενα μηνα περιπου το Redmi Note 13 PRO. Παρατηρησα πριν περιπου 2 εβδομαδες οτι η καμερα οταν κοιταζω απευθειας καποιου ειδους συγκεκριμενο φωτισμο, μου κανει εναν αντικατοπτρισμο του φωτος...μια αντανακλαση....δε ξερω πως ακριβως να το πω. Το προβλημα ειναι οτι αυτο αποτυπωνεται ομως και στο αρχειο μετα. Θα σας επισυναψω μια φωτο στην οποια νομιζω θα δειτε αναλυτικα το προβλημα. Κατα τη γνωμη σας πρεπει να το γυρισω πισω??? Να το παω σε service??? Το εχετε και αλλοι αυτο το προβλημα? To κινητο ουτε κατω μου εχει πεσει, ουτε υγρασιες και τετοια εχει παρει και ουετ εχω εγκαταστησει αλλα προγραμματα περαν της ''μαμα" εφαρμογης της καμερας.

Σας ευχαριστω πολυ!!!
    • Αυτό δείχνει αντανάκλαση από πολύ ισχυρό φωτισμό σε κάποιο από τους φακούς της κάμερας.
      Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιου είδους προστατευτική μεμβράνη πάνω από τους φακούς της κάμερας που δεν έχει αφαιρεθεί ?

Η γνώμη μου είναι πως μέχρι κάποιο σημείο - ειδικά σε πολύ έντονο πηγή φωτός, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αντανακλάσεις, και δεν χρειάζεται επιστροφή η συσκευή.
      Εκτός και εάν αυτό το πρόβλημα (η αντανάκλαση) παρουσιάζεται και σε κανονικές συνθήκες φωτισμού.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλημερα. Κοιταξα και εγω για μεμβρανες αλλα οχι δεν υπαρχει κατι. Ναι ειναι σε ειδικες συνθηκες φωτισμου οπως πολυ σωστα αναφερατε εντονη πηγη φωτισμου. Δε μου το κανει σε ολες τις περιπτωσεις.
      Τι να πω..θα κοιταξω να επικοινωνησω και με τo σερβις της xiaomi στην ελλαδα.

Σας ευχαριστω παντως πολυ για την απαντηση σας :)
    • Διαφήμιση