Καλό μεσημέρι. Βρε παιδιά θα τρελαθώ. Πριν 20 μέρες εκανα ενημέρωση και μου πέρασε την 2.0.2.0 με έκδοση android 15. Προσπάθησα να ξανα εγκαταστήσω πάλι την ρώσικη rom που έχει και ηχογράφηση κλήσεων, αλλα μάταια. Κοιτάζω και βλέπω ότι μπήκα πάλι σε bootloader... Τι στο καλό εγινε δε ξέρω. Ενω πριν το ειχα ξεκλειδωμένο και ειχα περασει την ρώσικη rom κανονικα. Τι κάνω τώρα; Μία βοήθεια παρακαλώ.
Kλείδωσε η συσκευή μετά την ενημέρωση...| Xiaomi 14
-
-
Εάν σου κλείδωσε ο Bootloader τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι με κάποιο Flash Tool εάν δεν ξεκλειδώσεις πάλι τον Bootloader.
Με κλειδωμένο τον Bootloader μόνο κάποιος με Authorized λογαριασμό σε EDL mode μπορεί να σου βάλει πίσω όποια ROM επιθυμείς, σαν αυτά που κάνει ο @jimxai
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις Unlock και πάλι τον Bootloader με το tool της Xiaomi ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό, αλλά δε νομίζω να στο επιτρέψει εάν δεν σου δώσει νέα άδεια η Xiaomi.
>> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Kατάλαβα... σκουρα τα πράγματα. Πως θα ζητησω απο την xiaomi νε με ξεκλειδώσει πάλι; Θυμάμαι ότι περίμενα 30 μέρες, μόνο αυτο. Α και το αλλο πάλι; Προσπάθησα με το MiFlash αλλα μου βγαινει μυνημα οτι δεν αναγωρίζει τη συσκευή usb... Περίεργα πράματα ρε φίλε.
-
καλημερα απο την στιγμη που ξεκλειδωσες τη συσκευη με το μι λογαρισμο σου εχει καταχωρηθει ο σειριακος αροθμος της συσκευης στο λογαρισμο ως ξεκλειδωτο δεν χρειάζεται να κανεις παλι διαδικασια απο επιλογες προγραμματιστων εομ κλπ
βασικα δεν χρειαζεσεουτε μι λογαρισμο στη συσκευη βαζεις απλα σε fastboot την συσκευη , τον ίδιο μι λογαρισμο στο mi unlock tool και ξεκλειδωνει αμεσως...!!!
τωρα αν το προβλημα ειναι στις θυρες usb η drivers δοκιμασε αλο καλωδιο η θυρα usb ενημερωση αγκατασταση παλι 15 secont adb installer , minimal adb and fastboot tool
πανεκκινηση το pc για ενημερωση οδηγων, αν παλι δεν... κανε χειροκινητη ενηεμρωση απο διαχειριση συσκευων device manager android bootloader interface -
Καλημέρα. Ενταξει θα ακολουθήσω όσα προτείνεις φίλε μου και ενημερώνω. Ευχαριστώ.
-
μηπως στη τελευταια fastboot rom που ειχες περασει δεν ξετικαρες την επιλογη clean all and lock ?
παντως κανε τα παραπανω να ξεκλειδωσεις παλι κ προσοχη στην επιλογη clean all μονο στο mi flash tool -
Ο/H jimxai έγραψε:
μηπως στη τελευταια fastboot rom που ειχες περασει δεν ξετικαρες την επιλογη clean all and lock ?
παντως κανε τα παραπανω να ξεκλειδωσεις παλι κ προσοχη στην επιλογη clean all μονο στο mi flash tool
-
θες να μπω ενα λεπτο με ultra viewer η rust desk ? να το δουμε με τους οδηγους? στειλε μου μνμ αν θες
-
Ο/H jimxai έγραψε:
θες να μπω ενα λεπτο με ultra viewer η rust desk ? να το δουμε με τους οδηγους? στειλε μου μνμ αν θες
-
δεν εχω ιδεα τι γινετε με αυτο γτ και αλος με ινδονησια ρομ μετα απο ενημερωση εξαφανιστηκε η ηχογραφηση. δες μονο αν μπορεις να κανεις υποβαθμιση της εφαρμογης miui dialer σε apk μπας και...!!
-
Ο/H jimxai έγραψε:
δεν εχω ιδεα τι γινετε με αυτο γτ και αλος με ινδονησια ρομ μετα απο ενημερωση εξαφανιστηκε η ηχογραφηση. δες μονο αν μπορεις να κανεις υποβαθμιση της εφαρμογης miui dialer σε apk μπας και...!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0