Διαφήμιση

Call recorder Fuxi TW ROM

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Μελλοντικα δυστυχως και πιθανως ναι.. καποια στιγμη το παραμυθι να τελειωσει οριστικα με τις custom rom και οποιοδηποτε "πειραγμα"..

Οσον αφορα την global αντι ευρωπαικης και οι δυο Google Dialer εχουν με μονη διαφορα και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ οτι στο Xiaomi 15 στην global για καποιο λογο υπαρχουν ακομα αλλα απενεργοποιημενες οι εφαρμογες του dialer (οχι των messages).. Οποτε ειδικα και μονο για το Xiaomi 15 και οσο διαρκει η παρουσα εκδοση σε αφηνει να επαναφερεις τις εφαρμογες και αλλαζοντας το region να εχεις και εγγραφη για οσο αυτο κρατησει φυσικα. Με απλη αλλαγη region σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δεν καταφερνεις κατι..

Η κυριοτερη διαφορα συσκευων ειναι μεταξυ Κινας και Global... ΟΛΕΣ οι Global εχουν πληρη υποστηριξη σε Ελληνικα... το μονο προβλημα οπως πχ με την Taiwan(global) ειναι οτι αν ξεχασεις το τηλεφωνο "δεμενο" με τον λογαριασμο και του κανεις factory reset σε πεταει σε ενα τρομακτικο μενου (νομιζα οτι το ειχα κανει brick) οπου στα κινεζικα σου ζηταει ουσιαστικα να συνδεθεις σε δικτυο και να βαλεις στοιχεια λογαριασμου για να ξεκλειδωσει... Με λιγα λογια εκτος ΚΙΝΑΣ, ολες οι αλλες rom ειναι variants της Global με μικροδιαφορες κυριως στις γλωσσες/regions και προεγκατεστημενες εφαρμογες

Οπότε οποιαδηποτε Global ή ευρωπαική θα εχει ιδιες λειτουργιες μαλιστα καπου λενε οτι η global σαν 'εκδοση' τρεχει καλυτερα.. εγω δεν εχω δει κατι αξιοσημειωτο...

Join us at : Laser Engraving Greece !
    • Ο/H gsfak έγραψε:

Οπότε οποιαδηποτε Global ή ευρωπαική θα εχει ιδιες λειτουργιες μαλιστα καπου λενε οτι η global σαν 'εκδοση' τρεχει καλυτερα.. εγω δεν εχω δει κατι αξιοσημειωτο...
      κοιτα φιλε μου πηγα σε ενα καταστημα της περιοχης μου και ειδα την συσκευη και την ερωτευτηκα...χαχαχαχ

απλα ηταν ευρωπαικη ρομ με 16 gb ram και 512 gb rom.
      ειχε πληρη υποστηριξη στις λειτουργιες ai οπως αυτοματη μεταφραση τηλεφωνικων κλησεων,αυτοματοι υποτιτλοι απο οποιοδηποτε βιντεο στα ελληνικα κτλ.

μετα βρηκα και αυτο.....
      Buy Xiaomi 15 Ultra (Global Version) 5G Dual SIM at Wonda Mobile
      με 1tb rom και global εκδοση οχι ευρωπαικη απλα δεν ξερω αν οι λειτουργιες ai που προανεφερα εχουν ελληνικα και στην global συσκευη.
      μονο αυτο ηθελα να μαθω.

για διαφορες αλλες στο λειτορυγικο δεν ξανα ρωταω γιατι ειπες πως ειναι ιδιο.

ηχογραφηση κλησεων προτεινες acr cube,απλα ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτο...το acr cube λειτουργει μονο με ανοιχτη ακροαση;;;καλα καταλαβα;;;

με λιγα λογια δεν ξερω αν πρεπει να παρω ευρωπαικη rom η global.μιας και δεν μπορουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και αν αλλαξουμε εμεις σε custom rom.

σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σου φιλε μου.
    • Ναι το 16/512 εχω και εγω. Με το AI δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα εκτος κατι φιλτρα περιεργα στην επεξεργασια εικονας που εχουν πλακα...Οσον αφορα τις Global εκδοσεις, οπου υπαρχει επιλογη για Ελληνικα οι εφαρμογες ακολουθουν επισης τη γλωσσα αρα ναι η Global θα εχει Ελληνικα. Το ultra σε σχεση με το απλο εχει μεγαλυτερη οθονη και πιο advanced καμερα αν δεν κανω λαθος 200Mp κατα τα αλλα πρεπει να ειναι ομοιο.

το ACR ναι.. ουσιαστικα κανει "εξωτερικη" εγγραφη ομως επειδη τα τηλεφωνα αυτα εχουν συνηθως αρκετα μικροφωνα (τουλαχιστον 2) λειτουργει και με κλειστη ακροαση κανονικα απλως φυσικα οσο πιο δυνατα εχεις το ακουστικο σου τοσο πιο δυνατα θα γραψει την αλλη μερια.. αν χαμηλωσεις εντελως την ενταση δεν θα γραψει τιποτα.. Ομως σε εμενα σε μια κανονικη για το αυτι μου ενταση (χωρις φυσικα να ακουγεται απεξω), εγραφε μια χαρα.. ΔΕΝ γραφει αν εχεις συνδεδεμενα ακουστικα ειτε καλωδιο ειτε bluetooth αφου ειπαμε χρησιμοποιει τα μικροφωνα του.

Για το ξεκλειδωμα που λες στο τελος σε custom rom δεν πας ετσι και αλλιως γιατι θα εχεις θεμα με τις πληρωμες οπως και να εχει... το θεμα ειναι αν για καποιο λογο θελεις να τρεξεις καποιο αλλο variant μεταξυ των Globals... Που ειναι ολες official αλλα προοριζονται για διαφορετικες περιοχες...

Στο τελος ομως οτι και αν λεμε εμεις ξερουμε καλα οτι αλλοι κινουν τα νηματα οποτε μπορει να παρεις "προσωρινη" χαρα σε οτι και αν δοκιμασεις το οποιο μπορει καλλιστα να τελειωσει προωρα με καποιο update.. πχ οταν θα βγει HyperOS 3 θα κατσουμε στο 2 για να μη χασουμε την ηχογραφηση? ποιος ο λογος να εχεις νεωτερη συσκευη τοτε αν δεν ακολουθεις τα updates!.. μεγαλο θεμα.. γενικα για μενα επρεπε τα παντα να ειναι ελευθερα και ανοιχτα για τους χρηστες και ο καθενας να κανει οτι θελει με δικη του ευθυνη! Και τα μαχαιρια σκοτωνουν αλλα τα πουλανε στα super markets!

• Διαφήμιση
    • Ο/H gsfak έγραψε:

το ACR ναι.. ουσιαστικα κανει "εξωτερικη" εγγραφη ομως επειδη τα τηλεφωνα αυτα εχουν συνηθως αρκετα μικροφωνα (τουλαχιστον 2) λειτουργει και με κλειστη ακροαση κανονικα απλως φυσικα οσο πιο δυνατα εχεις το ακουστικο σου τοσο πιο δυνατα θα γραψει την αλλη μερια.. αν χαμηλωσεις εντελως την ενταση δεν θα γραψει τιποτα.. Ομως σε εμενα σε μια κανονικη για το αυτι μου ενταση (χωρις φυσικα να ακουγεται απεξω), εγραφε μια χαρα.. ΔΕΝ γραφει αν εχεις συνδεδεμενα ακουστικα ειτε καλωδιο ειτε bluetooth αφου ειπαμε χρησιμοποιει τα μικροφωνα του.
      εγω σε ενα poco που δοκιμασα το μεσημερι ακουγόταν μονο η φωνη μου αλλα η αλλη πλευρα δεν ακουγοταν καθολου.μονο σε ανοιχτη ακροαση ακουγόταν καπως.αλλα οχι πολυ δυνατα και καθαρα. για αυτο ρωτησα φιλε μου.

Ο/H gsfak έγραψε:

Για το ξεκλειδωμα που λες στο τελος σε custom rom δεν πας ετσι και αλλιως γιατι θα εχεις θεμα με τις πληρωμες οπως και να εχει... το θεμα ειναι αν για καποιο λογο θελεις να τρεξεις καποιο αλλο variant μεταξυ των Globals... Που ειναι ολες official αλλα προοριζονται για διαφορετικες περιοχες...
      τι εννοεις οταν λες variant μεταξυ globals rom;;;;

Ο/H gsfak έγραψε:

Στο τελος ομως οτι και αν λεμε εμεις ξερουμε καλα οτι αλλοι κινουν τα νηματα οποτε μπορει να παρεις "προσωρινη" χαρα σε οτι και αν δοκιμασεις το οποιο μπορει καλλιστα να τελειωσει προωρα με καποιο update.. πχ οταν θα βγει HyperOS 3 θα κατσουμε στο 2 για να μη χασουμε την ηχογραφηση? ποιος ο λογος να εχεις νεωτερη συσκευη τοτε αν δεν ακολουθεις τα updates!.. μεγαλο θεμα.. γενικα για μενα επρεπε τα παντα να ειναι ελευθερα και ανοιχτα για τους χρηστες και ο καθενας να κανει οτι θελει με δικη του ευθυνη! Και τα μαχαιρια σκοτωνουν αλλα τα πουλανε στα super markets!
      συμφωνω.
      δυστυχως οτι ξεραμε τελειωσε αφου κλειδωνει η ιδια η xiaomi πλεον το bootloader και οπως διαβασα στο λινκ ποιο πανω και αλλοι κατασκευαστες.

Ο/H gsfak έγραψε:

Ναι το 16/512 εχω και εγω. Με το AI δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα εκτος κατι φιλτρα περιεργα στην επεξεργασια εικονας που εχουν πλακα...Οσον αφορα τις Global εκδοσεις, οπου υπαρχει επιλογη για Ελληνικα οι εφαρμογες ακολουθουν επισης τη γλωσσα αρα ναι η Global θα εχει Ελληνικα. Το ultra σε σχεση με το απλο εχει μεγαλυτερη οθονη και πιο advanced καμερα αν δεν κανω λαθος 200Mp κατα τα αλλα πρεπει να ειναι ομοιο.
      υπαρχει επισημη εκδοση στην ελλαδα με ευρωπαικη rom με 1tb;;;
      για τις λειτουργιες ai θα ηθελα να μαθω αλλα αν δεν εισαι σιγουρος δεν πειραζει.
      αλλωστε αν δεν εχει εγγραφη κλησεων σε global ρομ τοτε δεν εχει σημαντικη διαφορα με την ευρωπαικη παρα μονο στον αποθηκευτικο χωρο σωστα;;;
    • New

Απο μοντελο σε μοντελο ειναι πιθανο να διαφερει αναλογα με το που εχει τα μικροφωνα και ποσα ειναι.. στο Xiaomi 13 παντως αλλα και στο 15 η εγγραφη ειναι πληρως αποδεκτη... σιγουρα οχι οπως η native (δικη του) αλλα σε πολυ καλο επιπεδο.

Variants εννοω πως ουσιαστικα οι συσκευες χωριζονται σε δυο κατηγοριες, global & κινεζικες απο θεμα hardware, μετα εχουμε τα global variants (εκδοσεις) rom που αφορουν διαφορετικα regions.. οπως ινδια, τουρκια, ταιβαν, ρωσια, ευρωπη κλπ.

Για το τελευταιο που ρωτας δεν το εχω ψαξει και δεν γνωριζω διαφορες των συσκευων αυτων. Τα δικα μου τα εχω προμηθευτει απο πλαισιο.

• New

Ο/H gsfak έγραψε:

Απο μοντελο σε μοντελο ειναι πιθανο να διαφερει αναλογα με το που εχει τα μικροφωνα και ποσα ειναι.. στο Xiaomi 13 παντως αλλα και στο 15 η εγγραφη ειναι πληρως αποδεκτη... σιγουρα οχι οπως η native (δικη του) αλλα σε πολυ καλο επιπεδο.
      εννοεις οτι το cube acr σε xiaomi 15 ultra λειτουργει κανονικα κα ηχογραφη κλησεις; και ακουγονται κανονικα και οι 2 συνομιλητες ειτε σε ανοιχτη ακροαση ειτε με κλειστη ακροαση;;;

Ο/H gsfak έγραψε:

Τα δικα μου τα εχω προμηθευτει απο πλαισιο.
      υπαρχει εκδοση xiaomi 15 ultra με 1tb μνημη επισημα στην ελλαδα;;;; και αν οχι .....
      αν παρει καποιος αυτη την συσκευη με 1tb μνημη.....
      Buy Xiaomi 15 Ultra (Global Version) 5G Dual SIM at Wonda Mobile
      ειναι η ιδια σε λειτουργείες με τις ευρωπαϊκές rom που εχουμε στα ελληνικα καταστηματα;;;
    • New

Ναι η εγγραφη δουλεψε κανονικα σε Xiaomi 13 & 15 (οχι ultra) και σε ανοικτη και σε κλειστη ακροαση με αποδεκτο αποτελεσμα δηλαδη ακουγονται καθαρα και τα δυο μερη. Ειπαμε πως δεν εχει την ποιοτητα της εσωτερικης εγγραφης αλλα σιγουρα "περναει" και αυτο.

Για το δευτερο που ρωτας δεν γνωριζω, δεν το εχω ψαξει για το τι μοντελα κυκλοφορουν εδω. Αυτο που αναφερεις εφοσον ειναι Global ναι σε λειτουργιες ειναι σχεδον ιδια με την Ευρωπαικη (EEA) και μαλιστα αρκετοι αναφερουν οτι η Global ισως ειναι και λιγο καλυτερη... μικροδιαφορες εχει κυριως στα προεγκατεστημενα προγραμματα.

Ωστόσο καθως βλέπω και την τιμή του πρόσεξε μονάχα να είναι αξιόπιστο το κατάστημα που θα παραγγείλεις ώστε να μην κινδυνέψουν τα χρήματά σου..

Υ.Γ. στο δικό μου (Xiaomi 15) αφού κατάφερα να το ξεκλειδώσω έβαλα την Global (αντι για EEA που είχε) και ενεργοποίησα την εγγραφή κλήσεων κλειδώνοντας και πάλι τον bootloader. Διαφορές απο την EEA να σου πω δεν έχω δει...

• Διαφήμιση