redmi HM 1SW root
-
-
Κατέβασε από εδώ την τελευταία Version ή περίμενε να βγεί η νεώτερη έκδοση μέχρι την Κυριακή το αργότερο.
=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Redmi-1S-GTV-3-14/#files
-
δεν μπαινει σε recovery mode δουλευει μονο το volume up $ power και μπαινει στο menu update
απο το τηλεφωνο δεν εχει καποια εντολη η προγραμα αναβαθμισης -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασε από εδώ την τελευταία Version ή περίμενε να βγεί η νεώτερη έκδοση μέχρι την Κυριακή το αργότερο.
=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Redmi-1S-GTV-3-14/#files
Admin για δες και αυτό :
fake root?
Έχει δίκιο ο georgereth... -
Kαλησπέρα και από έμενα πήρα ένα Redmi 1S με android 4.3 JLS36C και MIUI Version JHCCNBD92.0 από το Security > Permissions > Root Perission δεν μου δίνη την δυνατότητα να το κάνω ON Τρέχω το ROOT CHECKER και μου δείχνει ότι η συσκευή δεν ειναι ROOT(sorry this device does not have proper root access)μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να μου πει τη ενεργειες πρεπε να κάνω μιας και ειμαι αρχάριος σε android ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης -
Ο/H omprax έγραψε:
Kαλησπέρα και από έμενα πήρα ένα Redmi 1S με android 4.3 JLS36C και MIUI Version JHCCNBD92.0 από το Security > Permissions > Root Perission δεν μου δίνη την δυνατότητα να το κάνω ON Τρέχω το ROOT CHECKER και μου δείχνει ότι η συσκευή δεν ειναι ROOT(sorry this device does not have proper root access)μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να μου πει τη ενεργειες πρεπε να κάνω μιας και ειμαι αρχάριος σε android ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
Ο πιό εύκολος τρόπος είναι να εγκαταστήσεις την τελευταία ελληνική rom και έτσι θα έχεις και rootαρισμένη (αυτόματα) συσκευή και με ελληνικά!
Οδηγίες εγκατάστασης ΕΔΩ
-
-
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου και το ενδιαφέρων
Δημήτρης -
Καλησπερα κι απο μενα ρε παιδια καλως σας βρηκα!θα ηθελα να μαθω γιατι την τελευταια Ελληνικη rom που αναφερατε πριν,ειναι σταθερη;εχει τιποτα κοληματα;Επισης rootαρησα την συσκευη μου με την μανησια rom αλλα εσβησα το app video και τωρα απο το gallery δεν μου παιζει τα videακια,μπορω απο καπου να βρω το apk να το ξαναπερασω γιατι δεν ειχα κανει backup!εχω την MIUI-JHCCNBD24.0.1
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0