Διαφήμιση

Η επιλογή Wipe Data λείπει στο Recovery

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Η επιλογή Wipe Data λείπει στο Recovery

Έχουν έρθει στα χέρια μου δύο συσκευές Xiaomi, μία Redmi 13 και μία Redmi Note 14 5G. και στις δύο δε υπάρχει η επιλογή Wipe Data. Είναι και οι δύο συνδεδεμένες με family Link και τα παιδιά έχουν ξεχάσει τους κωδικούς κλειδώματος οθόνης. Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά με Unlock Tool, FTM Tool και προσπάθησα με το Mi Flash Pro, το οποίο αρνείται πεισματικά να συνδεθεί στον server της xiaomi και γενικότερα δεν μου στέλνει verification sms. Κάποια στιγμή μου ζήτησε email όπου και έστειλε τον κωδικό, αλλά στη συνέχεια δεν συνδεόταν με τον server. Θεωρώ εντελώς παράλογο λόγω του family link να πετας ένα τηλέφωνο, ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά. Η αφαίρεση των συσκευών από το family link δεν βοήθησε, γιατί προφανώς πρέπει η συσκευή να συνδεθεί στο δίκτυο για να πάρει τη ρύθμιση, πράγμα που δεν συμβαίνει γιατί παραμένει κλειδωμένη στην αρχική οθόνη. Έχει λύσει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα?