Διαφήμιση

mi2s pc conncection

• mi2s pc conncection

Έχω την πιο καινούργια miui 3.16 kai thn 4.1 σε android το πρόβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει ο υπολογιστής την συσκευή με τίποτα οτι και να έχω δοκιμάσει υπάρχει κάποιο προγραμματακι να κάνει την δουλειά ή θέλει κάτι άλλο; (μέχρι και σε debuger mode μπήκα, απασφαλμάτωση ελληνιστί)
      Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό λίγο με την μπαταρία του υποψιάζομαι οτι εχει καποιο προβληματάκι αλλά κατα τα άλλα πάει σφαίρα.
      Πολύ δυνατή η υποστήριξη απο την εταιρεία και τους χρήστες.
    • και εγω προβλημα με την συνδεση ειχα και τελικα tο συνδεσα με myphone explorer.και η δικια μου μπαταρια μια απο τα ιδια με σενα.ουτε 20 ωρες δεν κραταει η ριμαδα.εως που σκεφτομαι για μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να σιγουρευτω οτι δεν ειναι προβλημα της ελληνικης εκδοσης που εχω περασει
    • Ο/H kbantikos έγραψε:

Έχω την πιο καινούργια miui 3.16 kai thn 4.1 σε android το πρόβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει ο υπολογιστής την συσκευή με τίποτα οτι και να έχω δοκιμάσει υπάρχει κάποιο προγραμματακι να κάνει την δουλειά ή θέλει κάτι άλλο; (μέχρι και σε debuger mode μπήκα, απασφαλμάτωση ελληνιστί)
      Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό λίγο με την μπαταρία του υποψιάζομαι οτι εχει καποιο προβληματάκι αλλά κατα τα άλλα πάει σφαίρα.
      Πολύ δυνατή η υποστήριξη απο την εταιρεία και τους χρήστες.

σε ποια windows το συνδέεις ? σε κάποια xp έχουν ένα πρόβλημα , το σύνδεσες σε άλλον υπολογιστή ? το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα ?

Ο/H emolith έγραψε:

και εγω προβλημα με την συνδεση ειχα και τελικα tο συνδεσα με myphone explorer.και η δικια μου μπαταρια μια απο τα ιδια με σενα.ουτε 20 ωρες δεν κραταει η ριμαδα.εως που σκεφτομαι για μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να σιγουρευτω οτι δεν ειναι προβλημα της ελληνικης εκδοσης που εχω περασει

εξαρτάτε από την χρήση ,
      βάλε από το προφίλ σου την συσκευή σου αν θέλεις
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • ανοιξα και ενα αλλο θεμα πριν που λεω τα εξης:
      "Ειναι λογικο απο πληρη φορτιση με 30-40 λεπτα χρηση
      gps η μπαταρια να πεφτει στο 65%?γενικα απο την αρχη που πηρα το
      κινητο(το εχω 5 μερες) η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα,ουτε 20 ωρες
      δεν κραταει,με φουλ χρηση βεβαια απο την αρχη για να το ρυθμισω, wifi
      συνεχεια ανοιχτο κτλ.και το λειτουργω στην ισοροπημενη χρηση
      μπαταριας.ολες οι φορτισεις πρεπει να γινονται με κλειστο το κινητο και
      να το αφηνω να εκφορτιζει εντελως?μηπως πρεπει να περασουν καποιες
      φορτισεις για να στρωσει?την πρωτη φορα που το ανοιξα ητανε στο 50% η
      μπαταρια του,το φορτισα πληρως και οταν το ανοιξα μετα απο 15 λεπτα
      χρησης μου πεταξε ξαφνικα μπαταρια 1%,το βαζω στην φορτιση και ξεκιναει
      να φορτιζει απο το 70%.μηπως μου βαλανε καμια ελλατωματικη μπαταρια
      γιατι μου το ανοιξανε να του περασουν multilaguage ενω τους ειχα πει να
      μην το ανοιξουν και να μην του περασουν τιποτα μεσα.(απο merimobiles η
      αγορα).Του εχω περασει την ελληνικη rom,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.ευχαριστω
    • Ο/H emolith έγραψε:

ανοιξα και ενα αλλο θεμα πριν που λεω τα εξης:
      "Ειναι λογικο απο πληρη φορτιση με 30-40 λεπτα χρηση
      gps η μπαταρια να πεφτει στο 65%?

οχι

γενικα απο την αρχη που πηρα το κινητο(το εχω 5 μερες) η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα,ουτε 20 ωρες
      δεν κραταει,με φουλ χρηση βεβαια απο την αρχη για να το ρυθμισω, wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ.και το λειτουργω στην ισοροπημενη χρηση μπαταριας.

φόρτισέ το στο 100% , βάλε επιλογή να είναι πάντα ανοιχτό να δούμε πόσο θα κρατήσει

ολες οι φορτισεις πρεπει να γινονται με κλειστο το κινητο και να το αφηνω να εκφορτιζει εντελως?

όχι , ίσως κάποτε δεν ανοίξει

μηπως πρεπει να περασουν καποιες
      φορτισεις για να στρωσει?

τρεις πλήρεις φορτίσεις μετά από νέα rom

την πρωτη φορα που το ανοιξα ητανε στο 50% η
      μπαταρια του,το φορτισα πληρως και οταν το ανοιξα μετα απο 15 λεπτα
      χρησης μου πεταξε ξαφνικα μπαταρια 1%,το βαζω στην φορτιση και ξεκιναει
      να φορτιζει απο το 70%.

service , εκτός αν έβαλες εφαρμογές , δεν είναι όλες αθώες έστω και από το play store
      Κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις
      (εγώ θα έκανα full wipe)

μηπως μου βαλανε καμια ελλατωματικη μπαταρια
      γιατι μου το ανοιξανε να του περασουν multilaguage ενω τους ειχα πει να
      μην το ανοιξουν και να μην του περασουν τιποτα μεσα.(απο merimobiles η
      αγορα).

Αποκλείετε γι αυτούς η μπαταρία δεν κοστίζει και πολλά , πελάτες θέλουν , όχι να διώχνουν
      Η merimobiles είναι από τις πλέον αξιόπιστες , όπως ήλθε από το εργοστάσιο σου το έστειλαν

Του εχω περασει την ελληνικη rom,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.ευχαριστω

Και καλά έκανες , θα ήταν το πρώτο που θα σου έλεγα μαζί με εργοστασιακές ρυθμίσεις

• σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.ησουνα κατατοπιστικοτατος.αρα η επαναφορα ειναι μονοδρομος.το μονο που με χαλαει ειναι οτι πρεπει να ξαναπερασω ολα απο την αρχη .τελος παντων θα δουμε.το πολυ πολυ θα αγορασω μια 3100 να τελειωνουμε.η τιμη της ειναι πολυ μικρη.σε ευχαριστω και παλι
    • σε ποια windows το συνδέεις ? σε κάποια xp έχουν ένα πρόβλημα , το σύνδεσες σε άλλον υπολογιστή ? το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα ?

Στα 7 είμαι και το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα μιας και το τηλέφωνο το βλέπει αλλά δεν το αναγνωρίζει καθώς δεν μπορεί να περάσει τους οδηγούς. Και κάποιοι άλλοι χρήστες αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα σε ξένα forum και από οτι φαίνεται η λύση είναι άλλο software για σύνδεση με το pc
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kbantikos έγραψε:

σε ποια windows το συνδέεις ? σε κάποια xp έχουν ένα πρόβλημα , το σύνδεσες σε άλλον υπολογιστή ? το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα ?

Στα 7 είμαι και το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα μιας και το τηλέφωνο το βλέπει αλλά δεν το αναγνωρίζει καθώς δεν μπορεί να περάσει τους οδηγούς. Και κάποιοι άλλοι χρήστες αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα σε ξένα forum και από οτι φαίνεται η λύση είναι άλλο software για σύνδεση με το pc

ίσως έχεις δίκιο , σίγουρα άλλαξες θύρα , και το δοκίμασες σε άλλο p.c.
      ίσως το καλώδιο να είναι μόνο για φόρτιση και όχι για μεταφορά (προβληματικό) , αν έχεις οποιοδήποτε άλλο καλώδιο δοκίμασε το
      δεν τα διάβασα όλα , ίσως υπάρχει λύση εδώ
      [GUIDE] Flashing rom Using Miflash Mi2/3 | Page 6 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
      μια λύση για κάποιον που έχει win xp
      How to solve Xiaomi MI2s USB connection problem in Windows XP. | RDMAN