Διαφήμιση

SOS Πρόβλημα με το Internet και το playstore

• SOS Πρόβλημα με το Internet και το playstore

Καλημέρα σε όλους.
      Έχω ένα mi2s 32g με την τελευταία αναβάθμιση και έχω ένα θέμα με το Internet όταν μπαίνει Google και διαβάζω εφημερίδες με πετάει έξω.
      Κάτι παρόμοιο παίζει και με το playstore πάω να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα και με πετάει και από εκεί έξω.
      Έκανα επαναφορά μήπως και στρώσει το πράγμα αλλά τίποτα. Κατ'αλλα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.
    • Ποια rom έχεις ?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Έχω την τελευταία έκδοση GTV-3.18
      Αλλά το θέμα είναι ότι έκανα επαναφορά σε ποιο παλιά έκδοση και δεν άλλαξε τίποτα.
    • Διαφήμιση
    • νομίζω δεν αναφέρθηκαν τέτοια θέματα για την rom
      αν έχουμε πολλά προβλήματα που δεν έχουν άλλοι , δεν προσπαθούμε να τα λύσουμε , υπάρχουν περισσότερα από αυτά που εντοπίσαμε
      εγώ , θα περνούσα πάλι την rom , αν δεν έστρωνε
      θα έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις , αν δεν έστρωνε
      εργοστασιακές ρυθμίσεις με διαγραφή εφαρμογών , αν δεν έπιανε
      με full wipe θα δεις την rom χωρίς προβλήματα , (αν δεν υπάρχουν) , αλλά θα έχεις , ξέρεις , αρκετή δουλειά , πριν και μετά

• Ερώτηση?
      Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ποτέ μου θα χάσω της επαφές, λογαριασμούς, βίντεο, φωτογραφίες κλπ?
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Ερώτηση?
      Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ποτέ μου θα χάσω της επαφές, λογαριασμούς, βίντεο, φωτογραφίες κλπ?

στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , αν δεν τσεκάρεις κάτι , δεν θα χάσεις τίποτα , θα κάνεις μόνο τις ρυθμίσεις , Ελληνικά , wifi ....
      αν έχει πάλι προβλήματα , βάλε πάλι την rom , δεν θα χάσεις τίποτα

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().