Παιδιά βοήθεια!!! Έχω το Redmi 1s από τον Ιούνιο, αγορασμένο από merimobiles. Μέχρι σήμερα όλα πήγαιναν καλά, αν εξαιρέσεις κάποια ψιλοπροβληματάκια της ROM τα οποία βελτιώνονται και επιλύονται με κάθε αναβάθμιση. Το κινητό φοράει τη 3.18. Το πρωί το χρησιμοποίησα καινονικά για κλήσεις , κατά τις 12 που έφυγα για εξωτερικές δουλειές το έβαλα στη τσέπη μου και όταν χρειάστηκε να πάρω τηλ ήταν νεκρό... Προσπαθώ εδώ και ώρα να το φορτίσω μήπως είναι θέμα μπαταρίας αλλά τίποτα. Όταν πατάω παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης μετά αναβοσβήνει κάποιες φορές κόκκινο το μεσαιο λαμπάκι από τα κουμπιά του κινητού.
Την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ξαφνικά εμφάνισε για λίγο λευκό λογότυπο mi και μπαταρία 1%, ενώ το έχω συνδεδεμένο μέσω usb με το laptop μου. Οι μόνες αλλαγές που έχω κάνει τελευταία είναι ότι εγκατέστησα πριν 2 μέρες το mikey που παρέλαβα και χθες το βράδυ δυο προγράμματα raspberry remote controls free από google play
Προφανώς κάτι συμβάινει με τη μπαταρία και δε φορτίζει... Είναι δυνατόν να χάλασε μέσα σε 2 μήνες; Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς φορτιστές και τίποτα...
Καμμία συμβουλή γιατί έχω μείνει ξεκρέμαστος χωρίς κινητό και από τις 2 κάρτες...
Την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ξαφνικά εμφάνισε για λίγο λευκό λογότυπο mi και μπαταρία 1%, ενώ το έχω συνδεδεμένο μέσω usb με το laptop μου. Οι μόνες αλλαγές που έχω κάνει τελευταία είναι ότι εγκατέστησα πριν 2 μέρες το mikey που παρέλαβα και χθες το βράδυ δυο προγράμματα raspberry remote controls free από google play
Προφανώς κάτι συμβάινει με τη μπαταρία και δε φορτίζει... Είναι δυνατόν να χάλασε μέσα σε 2 μήνες; Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς φορτιστές και τίποτα...
Καμμία συμβουλή γιατί έχω μείνει ξεκρέμαστος χωρίς κινητό και από τις 2 κάρτες...