Παρέλαβα σήμερα το Redmi 1s απο Xiaomishop.com και μετα έβαλα το Antutu benchmark. Το αποτέλεσμα ηταν κατι λιγότερα απο 17000 κατι που μου φαινεται αρκετα χαμηλό γιατί απ όσο ξερω το 1S ξεπαρνάεο τις 20000. Στη συνέχεια έβαλα και το πιο πρόσφατο ελληνικό rom και παλι τα ίδια. Υπάρχει καμιά περίπτωση να μην ειναι αυθεντικο? Τι πιστέυετε?
Χαμήλες επιδόσεις στο Antutu benchmark
-
-
όπως θα έβρισκες εάν έκανες μια αναζήτηση τα scores πάντα τα κάνουμε μετά από φρέσκο reboot και αφού βάλουμε το κινητό σε performance mode από τις ρυθμίσεις ενέργειας, εκεί τα δίνει όλα τα γκάζια και βγάζει τα "γνωστά" scores.. για καλό και για κακό στείλε μας ένα screenshot του cpu σου από το πρόγραμμα CPU-Z από το PlayStore, αν και το xiaomishop.com στέλνει πάντα καλά πράγματα, έχω πάρει 9 devices από εκεί..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
το screenshot
-
καλά είσαι αυθεντικότατο και σαφώς δεν σε είπα ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !
-
Ο/H tribeklis έγραψε:
το Antutu benchmark. Το αποτέλεσμα ηταν κατι λιγότερα απο 17000 κατι που μου φαινεται αρκετα χαμηλό γιατί απ όσο ξερω το 1S ξεπαρνάεο τις 20000.
στις ρυθμίσεις/μπαταρία/λειτουργία ενέργειας/υψηλή απόδοση( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
σωστός ο παίχτης.. α και φίλος, μην ξεχάσεις να το βγάλεις γιατί θα σου καταπίνει την μπαταρία, αυτό ξέρει σε παιχνίδια και άλλα να το γυρνάει το ίδιο το Xiaomi σου
εκτός κι αν επιμένεις κάποια εργασία να έχει πλήρως πόρους του συστήματος και το ανοίγεις και κάνεις ότι κάνεις όπως π.χ. εμ το Antutu..
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
-
-
Ο/H thanos.k έγραψε:
Εγώ γιατί δε βλέπω επιλογή για την cpu ?? Performance Kai normal ??? Στο mi3 βλέπω στο 1s όχι...
Στο 1S: φάκελος "Ασφάλεια"-->"Ενέργεια"-->"Διαμόρφωση της μπαταρίας"-->"προσθήκη διαμόρφωσης"-->Χρήση CPU... (έχει και τις τρεις επιλογές) -
Οταν λες φακελος ασφαλεια και μετα τα υπολοιπα, εγω μπαινω στις ρυθμισεις, ασφαλεια και απορρητο και δεν εχει καποια επιλογη ενεργεια. Κανω κατι λαθως;
για το 1ς αναφερομαι με την 3.20 ρομ
Edit
το βρηκα που εκανα λαθως, εκει μπορουμε να δημιουργησουμε ενα προφιλ, και να το βαλουμε να τρεχει; τις υποοιπες επιλογες τις αφηνουμε ετσι; μονο την επιλογη ενεργειας πειραζουμε; -
Ο/H giwrgosky έγραψε:
Οταν λες φακελος ασφαλεια και μετα τα υπολοιπα, εγω μπαινω στις ρυθμισεις, ασφαλεια και απορρητο και δεν εχει καποια επιλογη ενεργεια. Κανω κατι λαθως;
για το 1ς αναφερομαι με την 3.20 ρομ
Edit
το βρηκα που εκανα λαθως, εκει μπορουμε να δημιουργησουμε ενα προφιλ, και να το βαλουμε να τρεχει; τις υποοιπες επιλογες τις αφηνουμε ετσι; μονο την επιλογη ενεργειας πειραζουμε;
Ναι, εκεί δημιουργείς ένα προφιλ της αρεσκείας σου και το βάζεις και τρέχει, εκτός εάν σου κάνει κάποιο απο τα τρία έτοιμα που έχει, οπότε επιλέγεις ένα απο αυτά... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0