Διαφήμιση

Κακή διαχειριση hardware των καινουργιων ROM

• Βγηκε rom με καθαρο android για το 1s wcdma με chιnese/english εως τωρα και ψηλο Beta. Το κινητο πηγαινει σφαιρα καμια σχεση με το Miui. Οποιος ειναι στο αγγλικο επισημο θα το δει στο φορουμ. επιβεβαιωνουν αρκετοι για την μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα. Να δουμε τωρα τι θα πει η xiaomi που τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι ειναι καινουριο μοντελο και καντε υπομονη κτλ.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thanos.k ().

• με τον ήχο μια χαρά!!

ευχαριστουμε steveman..

Ο ήχος επανήλθε εκει που ηταν πριν το fastboot.. εκει ηταν η ένταση οταν το ειχα παραλαβει απο το minideal και ειχα περασει την ελληνικη. Μετα το fastboot με την stable 24 και περασμα της ελληνικης ειχε πεσει πολυ. Τωρα ειναι οπως το ειχα συνηθισει. Δεν ειναι και καμπανα, αλλα δεν χανω τις κλησεις τουλαχιστον.

Αντε αμα φτιάξουμε τα fc's και την εξοικονομηση λιγάκι θα ειμαστε μια χαρά...

Οσο για την καθαρή android έχοντας περάσει πολλες custom ρομ σε άλλα κινητά ειμαι κατά. Φοβάμαι οτι θα έχουμε πιο πολλα προβλήματα παρά καλά. Ίσως να έχει καλυτερη διαχείριση ραμ και μπαταρία αλλα θα χάσουμε πολλα καλλούδια του miui και δύσκολα να δουλέψουν όλα σωστά..
    • Ο/H kpaps έγραψε:

με τον ήχο μια χαρά!!

ευχαριστουμε steveman..

Ο ήχος επανήλθε εκει που ηταν πριν το fastboot.. εκει ηταν η ένταση οταν το ειχα παραλαβει απο το minideal και ειχα περασει την ελληνικη. Μετα το fastboot με την stable 24 και περασμα της ελληνικης ειχε πεσει πολυ. Τωρα ειναι οπως το ειχα συνηθισει. Δεν ειναι και καμπανα, αλλα δεν χανω τις κλησεις τουλαχιστον.

Αντε αμα φτιάξουμε τα fc's και την εξοικονομηση λιγάκι θα ειμαστε μια χαρά...

Οσο για την καθαρή android έχοντας περάσει πολλες custom ρομ σε άλλα κινητά ειμαι κατά. Φοβάμαι οτι θα έχουμε πιο πολλα προβλήματα παρά καλά. Ίσως να έχει καλυτερη διαχείριση ραμ και μπαταρία αλλα θα χάσουμε πολλα καλλούδια του miui και δύσκολα να δουλέψουν όλα σωστά..

Το κινητό δεν θα επρεπε να κολαει στιγμη ...εδω βγηκε το core 2 με 768 μνημη και πηγαινει αξιοπρεπεστατα. Περιμενω ακομα να κατεβει η fastboot τα προβληματα αρχισαν μετα τις αναβαθμισεις δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει ουτε καθε φορα πρεπει να τρωω 6-10 ωρες να ψαχνω τα φόρα. Τα παραπονα εινμαι τεραστια τι να λεμε τωρα. Το κινητο επρεπε να πεταει...
      Δεν ειναι δα και καποια σοβαρη χρηση η χρηση viber,sms-τηλεφωνηματα,gmail,outlook ,και που και που fb.
    • Διαφήμιση
    • Παιδια καταρχήν συγχαρητηρια για τη δουλειά σας ,καινουριος στο κοσμο του MIUI ,εδω και 1 βδομάδα περιπου ,δεν εχω προβλήματα εκτός απο 2 θεματάκια που βλέπω να τα εχουν και αλλοι :
      1) Μπαταρία - εξοικονομηση ενεργειας, το κινητο δεν "βγαζει" μερα , 1sim ,ελάχιστες κλήσεις-μην,αρκετο εως πολυ wi-fi ,fb,κανα παιχνιδι 15-20 λεπτα (dead trigger,angry,..)
      2) Υπερθερμανση στο πισω μερος ,ναι οκ ο snapdragon ,εμενα προσωπικα μου ειναι ενοχλητικο
      Τα 2 παραπανω μου ειναι αρκετα ενοχλητικά κυριως η μπαταρια ,εχοντας στη κατοχη μου ενα ZTE 967 10μηνων που το ξεσκίζω ,χωρις να καταλαβαινει τιποτα...
      Εχω την MULTI MIUI-JHCCNBD92.0 αλήθεια ποια stable ειναι αυτή ? Αν περασω στη τελευταια 3.22 θα λύσω καποια ,κυριως για την εξοικονομηση μπαταριας ?

Ευχαριστώ και καλως σας Βρηκα :)
      Red Hot Chili Peppers
    • Ο/H tpapo έγραψε:

Παιδια καταρχήν συγχαρητηρια για τη δουλειά σας ,καινουριος στο κοσμο του MIUI ,εδω και 1 βδομάδα περιπου ,δεν εχω προβλήματα εκτός απο 2 θεματάκια που βλέπω να τα εχουν και αλλοι :
      1) Μπαταρία - εξοικονομηση ενεργειας, το κινητο δεν "βγαζει" μερα , 1sim ,ελάχιστες κλήσεις-μην,αρκετο εως πολυ wi-fi ,fb,κανα παιχνιδι 15-20 λεπτα (dead trigger,angry,..)
      2) Υπερθερμανση στο πισω μερος ,ναι οκ ο snapdragon ,εμενα προσωπικα μου ειναι ενοχλητικο
      Τα 2 παραπανω μου ειναι αρκετα ενοχλητικά κυριως η μπαταρια ,εχοντας στη κατοχη μου ενα ZTE 967 10μηνων που το ξεσκίζω ,χωρις να καταλαβαινει τιποτα...
      Εχω την MULTI MIUI-JHCCNBD92.0 αλήθεια ποια stable ειναι αυτή ? Αν περασω στη τελευταια 3.22 θα λύσω καποια ,κυριως για την εξοικονομηση μπαταριας ?

Ευχαριστώ και καλως σας Βρηκα :)

Καλώς ήλθες στη κοινότητα!
      Τα θεματάκια που αναφέρεις, όντως υφίστανται σε κάποιο βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να "ζήσεις" με αυτά... Μπορείς ίσως να βελτιώσεις την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διαβάζοντας κάποιους οδηγούς μέσα στο φόρουμ, αλλά γενικά υπάρχει θέμα αυτονομίας της συσκευής...
      'Οσο για την υπερθέρμανση, ναι μεν ευθύνεται ο snapdragon, όπως σωστά είπες, αλλά είναι και θέμα συνήθειας εώς ένα βαθμό... Δεν νομίζω όμως ότι αυτό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.
      Με την GTV 3.22 δεν θα λύσεις τα παραπάνω προβλήματα, θα απολαύσεις όμως άλλα πλεονεκτήματα, όπως βελτιωμένα ελληνικά, rootαρισμένη συσκευή, πιθανόν καλύτερη διαχείριση της ram (αν και αυτό εξαρτάται και από άλλα θέματα) κ.λ.π.
    • Δυστηχως τα Bugs του ειναι τραγικα. Οποιος παρακολουθει το official forum βλεπει οτι ακομα δεν ασχολειται κανεις με το 1s γιατι υπαρχει η v6 η οποια και αυτη βγηκε με εκατονταδες προβληματα και τρεχουν τωρα. Ελπιζω σε περιπου 2 μηννες να υπαρξουν λυσεις στα προβληματα αποδοσης και του σηματος 3g που σε καποιες συσκευες παιζει(αυξομειωνεται) χωρις καποιο λογο. Το αλλο το τρελο.. ξαφνικα σταματησαν να ανταποκρινονται σωστα τα piston στο 1s ... μολις εκανα Fastboot λυθηκε το θεμα... Πραγματικά πρεπει να γινει κατι. Η ελπιδα ειναι οτι μπηκε σε μεγαλες αγορες και τα προβληματα σιγα σιγα θα διευθετηθουν..τυουλαχιστον υπαρχειμια μικρη ελπιδα.
    • Η νέα V6 της MIUI θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.
      Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για το Debugging.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση