Διαφήμιση

Redmi Note - H πρώτη μου android συσκευη :) - Μια μικρή βοήθεια ( 50% αρχαριος) :)

• Redmi Note - H πρώτη μου android συσκευη :) - Μια μικρή βοήθεια ( 50% αρχαριος) :)

Καλησπερα και απο εμενα παιδια.....
      Το πρωτο μου android τηλεφωνο ακουει στο ονομα Xiaomi Redmi note . Απλα βαρεθηκα να τρωω συνεχεια μηλα......και ειπα να το γυρισω σε γλυκα ( kit-kat ) :)
      Λοιπον....εχω παραγγειλει απο το MiniDeal και το περιμενω εντος της βδομαδας. Το συγκεκριμενο site παρολο που του εχουμε γραψει ολα οσα θελουμε ( root / greek k.a )
      και μας απαντησε να μην ανυσηχουμε....εντουτις σε 2 τηλεφωνα που παραγγειλε ενας φιλος ειχαν καποια μικρα προβληματα.
      Στο 1ο οταν πατουσες να κανει update σε εβγαζε εξω στην αρχικη οθονη και στο 2ο τηλεφωνο δεν υπηρχε καν το εικονιδιο του update.
      Αυτο που ηθελα να μαθω....σε ετσι περιπτωση τι πρεπει να κανω?
      Καπου διαβασα στο φορουμ οτι πρεπει να βαλω το recovery mode και την miui rom απο μονος μου στο κινητο μεσω της sd card και να κανω την διαδικασια ξανα απο την αρχη.....αλλα επειδη
      οπως αναφερω και στο τιτλο ειμαι 50% αρχαριος ηθελα την δικη σας βοηθεια σε αυτο.
      Σας ευχαριστω.....
    • Πάρτο με το καλό στα χέρια σου, και θα σε οδηγησουμε βήμα προς βήμα.
      Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Λοιπον παιδια παρελαβα σημερα το redmi note , και οπως ειπα και στο αρχικο μοθ ποστ , 1 ) δεν υπαρχει μεσα το ικονειδιο του updater , 2 ) οταν παταω στις ρυθμισεις για να κανει update με πεταει στην αρχικη οθονη , και 3 ) οταν μπενω σε recovery mode δεν δουλευει το κουμπι του ΟΚ οταν θα επιλεξεις κατι.
      Περιμενω βοηθεια παιδια....σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ikleos έγραψε:

Λοιπον παιδια παρελαβα σημερα το redmi note , και οπως ειπα και στο αρχικο μοθ ποστ , 1 ) δεν υπαρχει μεσα το ικονειδιο του updater , 2 ) οταν παταω στις ρυθμισεις για να κανει update με πεταει στην αρχικη οθονη , και 3 ) οταν μπενω σε recovery mode δεν δουλευει το κουμπι του ΟΚ οταν θα επιλεξεις κατι.
      Περιμενω βοηθεια παιδια....σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Λείπει ο Updater σε Redmi Note

Redmi Note με Multi rom - Πέρασμα Ελληνικής
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• καλημερα παιδια και σας ευχαριστω ξανα για την βοηθεια σας. Τελικα τα καταφερα με την δικη σας βοηθεια αλλα προσθεσα και εναν αλλο τροπο.
      Κατεβασα πρωτα ROM , απο την σελιδα εδω και την ονομασα σε update.zip και την εβαλα στην sd card , οπως καποιες οδηγιες που διαβασα απο ενα φιλο σε αλλο ποστ.
      Μετα κατεβασα απο το play store την εφαρμογη TWRΡ Μanager. Την ανοιξα και πηγα στην επιλογη Install TWRP. Μετα στο Device name διαλεξα το armani . Μετα κατω απο την επιλογη device name πατησα στο install recovery. Οταν τελειωσε το κατεβασμα πηγα πισω στο reboot options και διαλεξα reboot to recovery. Μπηκε στο recovery δειχνωντας μου μονο το πρασινο ανθρωπακι. Πατησα το πληκτρο που κλειδωνει την συσκευη και εμφανιστηκε κανονικα το recovery mode. Εκανα wipe data/ factory reset και μετα διαλεξα το install from sd card. Διαλεξα το update.zip και ξεκινησε κανονικα η διαδικασια. Στο τελος μου εβγαλε installation aborted.....και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι και ζητουσε reboot. Το εκανα reboot και ηταν ολα πανω. Και το updater και η νεα η ρομ , και ολα δουλευουν ρολοι......
      Εχω δοκιμασει αυτη την διαδικασια σε 2 Redmi note και ολα δουλευουν κανονικα. Φτιαχτηκε και το recovery.
      2 Μικρα προβληματακια - αποριες εχω που θα ανοιξω ενα αλλο ποστ γιατι ισως να ειναι χρησιμο και σε αλλους.
      Ευχαριστω ξανα.....