Διαφήμιση

SIM Management

• Λάθος αναφορά
  • SIM Management

Καλησπερα παιδια, χαιρετω την παρεα σας και την αξιολογη προσπαθεια σας..
    Πηρα προσφατα ενα Redmi Note για την γυναικα και παρατηρησα στηνοντας το και δουλευοντας το λιγο οτι δεν λειτουργει η απενεργοποιηση των sim cards μεσα απο το μενου SIM Management.
    Τα απενεργοποιω και δεν κανει τιποτα, μετα ξαναμπαινοντας στο μενου φαινεται enabled!
    Εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα..
    Nα σημειωσω οτι εχω την official multilanguage miui
    Επισης αν περασω πανω σε αυτην την ρομ την επισημη ελληνικη που εχετε εδω, θα χρειαστει να ξαναστησω το κινητο (εγκατασταση εφαρμογων, επαφες συχρονισμους κτλ κτλ) ή θα "μπει" απο πανω και δεν θα χαθει τιποτα?
  • Ο/H Maktheo έγραψε:

Καλησπερα παιδια, χαιρετω την παρεα σας και την αξιολογη προσπαθεια σας..
    Πηρα προσφατα ενα Redmi Note για την γυναικα και παρατηρησα στηνοντας το και δουλευοντας το λιγο οτι δεν λειτουργει η απενεργοποιηση των sim cards μεσα απο το μενου SIM Management.
    Τα απενεργοποιω και δεν κανει τιποτα, μετα ξαναμπαινοντας στο μενου φαινεται enabled!
    Εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα..
    Nα σημειωσω οτι εχω την official multilanguage miui
    Επισης αν περασω πανω σε αυτην την ρομ την επισημη ελληνικη που εχετε εδω, θα χρειαστει να ξαναστησω το κινητο (εγκατασταση εφαρμογων, επαφες συχρονισμους κτλ κτλ) ή θα "μπει" απο πανω και δεν θα χαθει τιποτα?

Εάν την περάσεις απο πάνω, όπως λες (απλή αναβάθμιση, δηλαδή), δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα από τις δικές σου ρυθμίσεις, αρχεία, επαφές, κ.λ.π. Αυτά χάνονται μόνο όταν κάνουμε wipes ή εργοστασιακές ρυθμίσεις...
  • Τελικα ακυρο για το Sim management..Οι moderators μπορουν να σβησουν αν θελουν το νημα αφου το θεμα λυθηκε..
    Ενω ολοι οι διακοπτες στα μενου αποκρινονται (ενεργοποιηση/απενεργοποιηση) αμεσα στην εκαστοτε λειτουργεια τους ο συγκεκριμενος διακοπτης στο Sim management menu πρεπει αφου τον κανεις ειτε enable ειτε disable, να πατησεις το back button για να λειτουργησει..
    Εγω πηγαινα εκει στο μενου, απενεργοποιουσα τον διακοπτη και μετα πατουσα home button..ξαναπηγαινοντας στο μενου, δεν αλλαζε τιποτα..
    My fault..
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Εάν την περάσεις απο πάνω, όπως λες (απλή αναβάθμιση, δηλαδή), δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα από τις δικές σου ρυθμίσεις, αρχεία, επαφές, κ.λ.π. Αυτά χάνονται μόνο όταν κάνουμε wipes ή εργοστασιακές ρυθμίσεις...

Θα κατσει ομως καλα πανω στην multi ή θα εχει θεματα? Μηπως περνοντας την πανω στην multi, επιβαλλεται το wipe ή δεν χρειαζεται?
    Το εχει κανει κανεις ετσι?
  • Ο/H Maktheo έγραψε:

Θα κατσει ομως καλα πανω στην multi ή θα εχει θεματα? Μηπως περνοντας την πανω στην multi, επιβαλλεται το wipe ή δεν χρειαζεται?
    Το εχει κανει κανεις ετσι?

καλά θα καθίσει (την έβαλαν πολλοί , δεν άκουσα αρνητικά σχόλια) ,
    εγώ θα έκανα wipe data/factory reset και χωρίς να κάνεις μάλλον δουλεύει σωστά
    ρίξε μια ματιά εδώ και αποφασίζεις
    Λείπει ο Updater σε Redmi Note

Redmi Note με Multi rom - Πέρασμα Ελληνικής
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )