Διαφήμιση

Σπασμένη οθόνη Mi3w

• Σπασμένη οθόνη Mi3w

Καλησπέρα παιδιά,

Ποστάρω για πρώτη φορά νέο θέμα όντας φουλ απογοητευμένος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα για το κινητό μου.

Έπεσε πριν ένα μήνα και έσπασε κάτω δεξιά με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα κάτω πλήκτρα. Η οθόνη λειτουργούσε κανονικά. Διάβασα, λοιπόν ότι είναι πανεύκολο να αλλάξεις οθόνη στο mi3 και έσπευσα να παραγγείλω γιατί μπαίνω στρατό. Είδα ότι υπάρχουν δύο βίντεο και πολύς κόσμος μου έλεγε ότι είναι απλό, ειδικά αν ακολουθήσεις τα βίντεο. Παρήγγειλα αυτό: New Black Touch Digitizer Glass with LCD Screen Display Assembly for Xiaomi MI 3 | eBay

Στο ένα βίντεο v.pps.tv/play_3BF3IR.html απλά ανοιγοκλείνει την πίσω πλευρά του κινητού ξεβιδώνοντας και πειράζοντας διάφορα. χωρίς όμως να ασχολείται με την οθόνη. Ξεκίνησα ξεβιδώνοντας από πίσω και τρεις βίδες δεν ξεβιδώνουν. Σε αυτό το βίντεο σπάει την οθόνη και τη βγάζει κομμάτι κομμάτι. Θεώρησα ότι κάτι πάει στραβά.

Τελικά το έδωσα σε έναν θείο μου, που επίσης έσπασε την πρώτη οθόνη αλλά στη συνέχεια, έκανε ένα λάθος. Ως αποτέλεσμα, το κινητό άνοιξε, η οθόνη άναψε, αλλά δεν αποκρινόταν. Μετά που το άνοιξε πάλι για να το ξαναδεί πρόσεξε ότι κόπηκε το καλώδιο της αφής. Μετά όπως το έπιανε, είπε ότι το κινητό υπερθερμάνθηκε. Απορία: Αξίζει να ξαναγοράσω οθόνη ή μπορεί να έχει πάθει τίποτα περισσότερο λόγω της υπερθέρμανσης? Επίσης, είναι σε τελείως αμοντάριστη κατάσταση, ελπίζω να υπάρχει τρόπος όλα να πάνε στη θέση τους.