Πρόβλημα
Δεν έχω ανοιχτή ακρόαση μετά την αναβάθμιση στην ελληνική γλώσσα τη κάνουμε τώρα
-
-
Ο/H grigpap έγραψε:
Πρόβλημα
δεν είναι θέμα της rom , σε μένα δουλεύει
θα σου πρότεινα να κάνεις backup τις εφαρμογές σου και εργοστασιακές ρυθμίσεις
η από recovery , wipe data/factory reset και αμέσως φλασάρεις την rom( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Φίλε μου δεν δούλευε και η κάμερα και με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει έχω το 64 μήπως έχουν πρόβλημα
Και έκανα και γύρισμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
Έβαλα την ηχογράφηση δουλεύει την εφαρμογή της google με το μικρόφωνο δουλεύει όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση την κλήση speaker δεν με ακούει ο συνομιλητής
Έκανα αυτά που είπατε δεν δουλεύει -
Ο/H grigpap έγραψε:
Έκανα αυτά που είπατε δεν δουλεύει
Και εγώ συμφωνώ με τον Tora33... Δεν νομίζω ότι φταίει η ρομ, αφού και άλλοι θα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Σε μένα δουλεύει κανονικά σε Redmi 1s και Mi-3 64G... Αν έκανες ότι σου είπε ο Tora και συνεχίζεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα άλλαξε εντελώς ρομ (αν έχεις κουράγια)... βάλε καμμιά multi ή αγγλοκινέζικη και δοκίμασε πάλι... -
Ο/H grigpap έγραψε:
Φίλε μου δεν δούλευε και η κάμερα και με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει έχω το 64 μήπως έχουν πρόβλημα
το 64 έχω , δεν έχω προβλήματα
η κάμερα δουλεύει πολύ καλά
Ο/H grigpap έγραψε:
Έβαλα την ηχογράφηση δουλεύει την εφαρμογή της google με το μικρόφωνο δουλεύει όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση την κλήση speaker δεν με ακούει ο συνομιλητής
τα κάνεις από την ηχογράφηση και ανοιχτή ακρόαση του mi3w ελπίζω και δεν κατέβασες κάποιο πρόγραμμα
πέρασε πάλι την rom
edit
μην γράφεις συνεχόμενα ποστ
στο ποστ σου πατάς δεξιά κάτω το επεξεργασία και συμπληρώνεις ,
(αυτό έκανα τώρα και έβαλα το edit στο δικό μου ποστ)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Για σας θέλω βοήθεια αν μπορείτε δεν έχω ανοιχτή ακρόαση αλλά ούτε στο Viber και Imo με ακούνε χωρίς όμως να έχω ανοιχτή ακρόαση έχω κάποιο πρόβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0