Καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum και γενικα στο android και ειπα να κανω την αναβαθμιση και γω σε Kit kati...μετα απο πολυ κοπο καταφερα να την κανω στην καινουρια εκδοση απο το site εδω αλλα δεν μου εμφανιζει το πληκτρολογιο...καπου διαβασα οτι υπηρχαν παρομοια προβληματα και δινει μια απαντηση καποιος αλλα δν μπορεσα να καταλαβω....καμμια ιδεα για βοηθεια???
problima me to pliktrologio
-
-
Ο/H arisxar έγραψε:
Καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum και γενικα στο android και ειπα να κανω την αναβαθμιση και γω σε Kit kati...μετα απο πολυ κοπο καταφερα να την κανω στην καινουρια εκδοση απο το site εδω αλλα δεν μου εμφανιζει το πληκτρολογιο...καπου διαβασα οτι υπηρχαν παρομοια προβληματα και δινει μια απαντηση καποιος αλλα δν μπορεσα να καταλαβω....καμμια ιδεα για βοηθεια???
δεν ανοίγουμε θέματα μέσα στους οδηγούς
εδώ καλά ήσουνα
Προβλημα με πληκτρολογιο( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Να αναφέρω πως από λάθος του ADMIN (δικό μου λάθος
), διαγράφηκαν κάποια post αντί να γίνει συγχώευση με τα παραπάνω....
Το κακό είναι πως η διαγραφή ήταν ολοκληρωτική, χωρίς δυνατότητα ανάκλισης από την Database...
Zητώ συγνώμη για το ατύχημα.... -
δικά μου ήταν τα ποστ , σε συγχωρώ
@arisxar , δεν είναι λογικό ,
νομίζω είπες ότι υπάρχει το google πληκτρολόγιο , το έκανες προεπιλεγμένο ? (αν και ένα είναι προεπιλεγμένο θα είναι)
επανεκκίνηση σίγουρα θα έκανες
φλάσαρε πάλι την rom αν θέλεις ,
και αν δεν εμφανιστούν και έχεις εφαρμογή root explorer , να το έκανες εγκατάσταση από κει( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
dn upirxe kan to go google pliktrologio...tespa to xanaekana kai brike twra kai to xpera kai to swiftkey...anyway thanks
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0