Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ MI3

• ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ MI3

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ 360€ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
      ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ?
      ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
      ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΑ ΕΝΑ M4 ΑΛΛΑ 360€ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ MI 3 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ...
      ΑΥΤΑ ....
    • Ο/H kalim66 έγραψε:

1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ . ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

2. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ 360€ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

3. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ?
      ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

4. ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΑ ΕΝΑ M4 ΑΛΛΑ 360€ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ MI 3 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ...
      ΑΥΤΑ ....

μην γράφεις με κεφαλαία , γιατί μας κουράζεις

1. δεν διαφημίζει το site κινητά , με roms ασχολείται βασικά , και με οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με android η μη συσκευές ,
      είναι ποικίλης ύλης , ότι θέλουμε γράφουμε αρκεί να ακολουθούμε τους κανονισμούς του site
      2. λυπάμαι γιαυτό , επικοινώνησες με τον πωλητή σου ? με 10 - 15 ευρώ το στέλνεις πίσω και το φτιάχνουν , δεν είναι σοβαρό
      έχει ασχοληθεί το φόρουμ με αυτό το πρόβλημα
      αν πέσει κάτω , ίσως να δημιουργηθεί το δικό σου πρόβλημα
      αν πιέσεις απαλά το ακουστικό ίσως να έλθει στην θέση του
      3.απάντησα στο 2
      4. και πολύ καλά έκαμες που πήρες το mi4 , το mi3 έπρεπε να το στείλεις πίσω μιλώντας με τον πωλητή

κι εγώ έπαθα αυτό , από δικό μου λάθος
      αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post )
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )