φιλε somniusX εχω αρκετο καιρο android κινητο αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα με αλλαγες rom και αλλα τετοια.
Εδω και λιγο καιρο που μπηκα στο κολπο να αλλαξω κινητο και το εψαξα λιγο αποφασισα πως δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να παρεις απο Ελλαδα κινητο αφου με τα ιδια λεφτα περνεις ενα πολυ ανωτερο απο Κινα.Οποτε με το ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα δυο.Και στο οτι η εταιρια ειναι η πιο αξιοπιστη!!
Θελω κατι που να δουλευει απροβληματιστα , να μην κολλαει και να εχει καλη φωτογραφικη μηχανη.
Το κυριο θεμα ειναι η φωτογραφικη μηχανη,Δεν μπορω να κουβαλαω συνεχως την φωτογραφικη μαζι μου για να βγαζω τα μωρα.
Οποτε τη μου προτεινεις???Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!
Όχι δεν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι με 50 ευρώ παραπάνω παίρνει g2 32 gb ... Αααα βάλε μεταφορικά βάλε ακουστικά... Αααα και κανένα 15ημερο να έρθει... Βάλε ελληνικά από την μάνα του με αναβαθμίσεις χωρίς custom roms, ααα και το βασικότερο ελληνική αντιπροσωπεια.... Για οτιδήποτε χρειαστει... Και να μην μιλήσω για features και camera. ΌΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό απλά έχει τα κακά του και τα καλα του. Ύστερα δεν μιλάμε καν για 4g έτσι... Και το mi4 χώρις NFC? ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΌ ΧΩΡΙΣ 4G ΕΝ ΈΤΗ 2014?
Όχι δεν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι με 50 ευρώ παραπάνω παίρνει g2 32 gb ... Αααα βάλε μεταφορικά βάλε ακουστικά... Αααα και κανένα 15ημερο να έρθει... Βάλε ελληνικά από την μάνα του με αναβαθμίσεις χωρίς custom roms, ααα και το βασικότερο ελληνική αντιπροσωπεια.... Για οτιδήποτε χρειαστει... Και να μην μιλήσω για features και camera. ΌΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
Άμα είναι να πάρεις g2 με 340€, πάρε καλύτερα από Κίνα oneplus one με 330€ που είναι κλάσης καλύτερο...και επειδή δεν γουστάρεις τις custom rom να σου πω οτι έχει cyanogenmod που σημαίνει ότι και ελληνικά έχει και δεν έχει και τις βλακειες της LG που φορτώνουν στα κινητά