Καλημέρα σε όλα τα μέλη,
Έχει λίγο καιρό που πήρα το 1S , έχει Android Version: JLS36C και Miui Version : JHCCNBD92.0
Πια είναι η καλύτερη Rom για το κινητό;
Παιδιά κανένας δεν έχει 1s; Συγνώμη που ρωτάω διαβάζω στο φόρουμ και έχω χάσει την μπάλα απο την μια να κατεβάσω την τελευταία ελληνική απο την άλλη όχι γιατί έχει προβλήματα μπερδεύτηκα τελείως
Παιδιά κανένας δεν έχει 1s; Συγνώμη που ρωτάω διαβάζω στο φόρουμ και έχω χάσει την μπάλα απο την μια να κατεβάσω την τελευταία ελληνική απο την άλλη όχι γιατί έχει προβλήματα μπερδεύτηκα τελείως
Προβλήματα η τελευταία ελληνική??? Που το διάβασες αυτό βρε? Μια χαρά είναι η τελευταία ελληνική και μάλιστα πολύ πιο "προχώ" (έτσι γράφεται αυτό?) απο την οποιαδήποτε αγγλοκινέζικη ή multi... Σε "υγιείς" συσκευές η τελευταία GTV για το 1s ...πετάει! Πάντως εγώ δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα εδώ και κάμποσο καιρό και έχω βρεί την "υγειά" μου... (κάποια ελάχιστα μικρά bugs εάν υπάρχουν, συνήθως διορθώνονται στις επόμενες αναβαθμίσεις).
Ωστόσο, πάντα έχεις την δυνατότητα να την δοκιμάσεις και εάν δεν σου κάνει μπορείς εύκολα να επιστρέψεις στην περασμένη που είχες... Στην συστήνω ανεπιφύλακτα!