Is Xiaomi.eu shutting down?
-
-
Αξίζει να διαβάσει κανείς την συζήτηση του ιδρυτή markHUG (miuiandroid.com founder) με το διευθύνοντα μάνατζερ της Xiaomi Hugo Barra (Vice President of International,Xiaomi) και να καταλάβει πολλά: Is Xiaomi.eu shutting down? | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Έχουν βγεί τα μαχαίρια εδώ και καιρό και δεν είναι κάτι άγνωστο σε εμένα τουλάχιστον.
Πάντως ειλικρινά αν και έχει δίκιο ο MARK σε αρκετά σημεία, δεν έχει το δικαίωμα να ρίξει στο σκοτάδι ολόκληρη κοινότητα.
Μία κοινότητα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ιδιοκτησία κανενός...
Δεν πρόκειται για ένα απλό προσωπικό BLOG, αλλά για μία ολόκληρη κοινότητα που έχουν δουλέψει και έχουν προσφέρει πολλά άτομα επάνω της.
Ελπίζω να βρεθεί κάποιου είδους λύση, και να μην ξαναμαυρίσει πάλι..... -
Μωρέ δίκιο έχεις, έτσι πρέπει να είναι, αλλά σίγουρα επεμβαίνει και ο ανθρώπινος παράγοντας σε τέτοιες διενέξεις... Εάν π.χ. σου πω εγώ "fuck off" πανεύκολα θα με στείλεις για "BANάκια" και δεν θα έχει κόστος, αλλά όταν στο λέει κάποιος σαν τον διευθύνοντα μάνατζερ της Xiaomi, η οποία (εταιρεία) μέχρι τώρα έχει "εκμεταλλευτεί" και τον κόπο σου, αλλά και τον κόπο της κοινότητας που εκπροσωπείς, τότε είναι θέμα αξιοπρέπειας να αντιδράσεις...
Ελπίζω και εύχομαι να διευθετηθεί το θέμα προς όφελος της κοινότητας... -
δεν ξέρω τι λέτε, αφού τουλάχιστον είναι σε read-only mode, ξεκινάω site rip σε έναν dedicated με wget recursive τα πάντα, γιατί μας βλέπω να ξεμένουμε από πηγές πληροφοριών πέρα από ότι έχουμε ως τώρα ανακαλύψει + καλύψει...
who's with me?ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Δεν θα κλείσει βρε, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε αυτόvoμοι από Sources....
Δεν έχουμε ανάγκη από δεκανίκια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα