Διαφήμιση

αγορά τηλεφώνου από κίνα

• αγορά τηλεφώνου από κίνα

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη δουλεία σας.
      Ξεκινώντας θα ήθελα να πω το εξής,σα χρήστης και εγώ λειτουργικού android κινούμενος πάντα σε συσκευές χαμηλού κόστους(κυρίως samsung),είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις δυνατότητες.Το φεβρουάριο παράγγειλα από κίνα το doogee dg150,ένα κινητό το οποίο υποτίθεται ότι ήταν αδιάβροχο,ανθεκτικό στις πτώσεις κτλ.
      Με το που άνοιξα το κουτί βλέπω στην οθόνη στο τζαμάκι,ένα πράγμα σα μια τρύπα!!! Μικρό σε μέγεθος αλλά οκ,καινούργιο τηλέφωνο.Δε περνάνε 10-15 μέρες και φεύγει ένα κομματάκι πλαστικού από την υποτιθέμενη ανθεκτική κατασκευή.Η εταιρία είτε τους έστελνα μνμ είτε όχι,ένα και το αυτό.Για να μη σας τα πολυλέω,το καλοκαίρι χωρίς καν πτώση ούτε τπτ,είχα το κινητό σε μια θήκη στη τσέπη μου,το βγάζω και το τζαμάκι ραγισμένο!!!Απαιτήσεις δεν είχα,75 ευρώ έδωσα που ειλικρινά το μετάνιωσα.Οπότε ρωτάω εγώ τώρα με τη σειρά μου,τι αξίζει τελικά όταν θέλω να πάρω ένα κινητό τηλέφωνο που να έχει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.Να βάλω το χέρι στη τσέπη πιο βαθιά και να πάρω ένα brand από Ελλάδα και να ξέρω ότι θα έχω εγγύηση κτλ ή να κοιτάξω προς κίνα πάλι?Τα xiaomi έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια,αλλά έχω καεί στο χυλό,φυσάω και το γιαούρτι.Προτείνεται κάποιο μοντέλο της εταιρίας?Κάποιο κατάστημα?Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας!!!
    • Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση ενος Xiaomi τηλεφώνου με κάποια αλλά φθηνά κινέζικα.

Η ποιότητα κατασκευής είναι έτη φωτός μακρια απο αυτά που κατα καιρους πωλούνται απο διάφορα μαγαζιά ως ευκαιρίες .
      Όμως κανεις δε θα σου καλυψει ζημιες απο πτώση.

Το μονο αρνητικό αυτή τη στιγμη είναι πως αν χρειαστεί να κανεις χρηση της εγγύησης, θα κανεις ενα μήνα περιπου να παραλάβει την συσκευή σου αφού θα κανει ταξίδι στην Κίνα.

Ελπίζουμε το 2015 να αλλάξει αυτό και να έχουμε επίσημη παρουσια της Xiaomi στην χώρα μας.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)