Διαφήμιση

ιδρωτας μεσα στην οθονη

• ιδρωτας μεσα στην οθονη

Γεια σας. Σημερα ηταν μια πολυ κουραστικη μερα στην δουλεια και ιδρωσα τοσο πολυ που το hongmi μεσα στην τσεπη του παντελονιου μου βραχηκε. Δεν εδωσα σημασια οταν απαντησα σε μια κληση που το ειδα ετσι υγρο απ εξω. Πολλες φορες εξαλλου εχει συμβει στο παρελθον και το ειδα ετσι νοτισμενο. Σημερα ομως οταν καθησα για διαλημμα ειδα οτι μεσα στην οθονη ειχε υγρασια. Το αφησα στον ηλιο να στεγνωσει ηρθα σπιτι αναψα χαμηλα καλοριφερ το εβαλα πανω ... τιποτα. Καμια ιδεα τι να κανω?
      Το κινητο εκτος απο αυτο δεν επαθε τιποτα αλλο, μια χαρα δουλευει.
    • Δύο φωτογραφίε.
      Συμβουλές για το πως ίσως το φτιάξω παιδιά!
      Φενξς
      Images
      • received_m_mid_1411243260551_72dd4883de58743b88_0.jpeg

60,81 kB, 1.173×717, viewed 215 times
      • received_m_mid_1411243280025_72d4cbda57beeae134_0.jpeg

76,5 kB, 575×963, viewed 215 times
    • Εχω διαβάσει ότι το κολπάκι δουλεύει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ:
      Λοιπόν, ανοίγεις το κινητό σε όσα κομμάτια μπορείς. Δηλαδή βγάζεις καπάκι και μπαταρία, sim και SD, εάν έχεις. Το βάζεις στην ηλεκρική σκούπα και "ρουφάς" όση υγρασία μπορεί να απορροφηθεί... (ΔΕΝ χρησιμοποιείς πιστολάκι για τα μαλλια ή φούρνο μικροκυμμάτων!!!)
      Μετά βάζεις το κινητό σε ένα μπολ ρύζι, και βάζεις μέσα τη συσκευή μέχρι να καλυφθεί εντελώς. Την αφήνεις για 2-3 μέρες. Την πρώτη μέρα, ανακατεύεις το ρύζι με το τηλέφωνο κάθε 1-2 ώρες. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία.
      Ελπίζω να έχεις αποτέλεσμα...
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για την απάντηση caeser.
      Ξέρεις που θα βρω κανέναν οδηγό για να το ανοίξω? Γιατί έκανα μια προσπάθεια λίγο μετά το ποστ αλλά δεν κατάφερα να βγάλω το πίσω καπάκι που κρατάει την μπαταρια
    • Υπάρχει περίπτωση να έχεις ζελατίνα (προστασία οθόνης) τοποθετημένη στο τηλέφωνο? Αν Ναι, αφαιρεσε την διότι αυτή έχει την υγρασία πιθανόν.

Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H nassosp έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση να έχεις ζελατίνα (προστασία οθόνης) τοποθετημένη στο τηλέφωνο? Αν Ναι, αφαιρεσε την διότι αυτή έχει την υγρασία πιθανόν.
      Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι αδερφέ. Δεν έχω ζελατίνα.
      Ευχαριστώ πάντως
    • Ο/H prodigy έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση caeser.
      Ξέρεις που θα βρω κανέναν οδηγό για να το ανοίξω? Γιατί έκανα μια προσπάθεια λίγο μετά το ποστ αλλά δεν κατάφερα να βγάλω το πίσω καπάκι που κρατάει την μπαταρια

Ένα βίντεο που δείχνει πως να το λύσεις είναι το παρακάτω
      Πιστεύω να σε βοηθήσει
    • Διαφήμιση