Όπως λέει και το θέμα η απορία είναι η εξής : Μπορούμε να βάλουμε αυτή ..http://en.miui.com/thread-46610-1-1.html (Android 4.4.4 KitKat ROM CyanogenMod 11 (CM11) ROM) !! και μετά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να ξαναγυρίσουμε στης ROM της δικές μας ?? Και εάν ναι ποιος είναι ο σωστός και ασφαλέστερος τρόπος ??
Αλλαγή σε unoficial ROM και επιστροφή στης δικές μας !!
-
-
δες στην υπογραφή μου έχω όλες τις rom σε mirrors για ευκολία...
τώρα σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική rom έχει καιρό τώρα το CWM Recovery,
βασική προϋπόθεση να έχεις κάπου μέσα στο κινητό την τελευταία Ελληνική σε ένα .zip
θα μπεις εκεί θα πατήσεις wipe data/factory reset και μετά θα πας στο advanced θα πατήσεις wipe dalvik cache και μετά θα γυρίσεις πίσω και θα πας στο mounts κλπ και θα του πεις format system1 και format system2
θα γυρίσεις πίσω και θα πας install from zip θα πας "0" και πιο κάτω να βρεις το zip της Ελληνικής και θα του πεις εγκατάσταση και στο system1, μόλις τελειώσει θα κάνεις ξανά αλλά για το system2. όταν τελειώσεις με αυτά θα του πεις wipe cache και μετά reboot ... θα σε καλοσορίσει η γνωστή rom μας..
εάν δεν πιάνει τίποτα θα πρέπει να το κάνεις με τον 3ο τρόπο, fastboot..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Μήπως το παραπάνω κείμενο να το ανέβαζες και στους "οδηγούς" ?? Σόρυ αν είδη υπάρχει και δεν το έχω δει. Σ' ευχαριστώ πάντως.
-
υπάρχουν άπειρα θέματα με ακριβώς τις ίδιες οδηγίες..
είμαι στην ομάδα της σελίδας και στο λέω με σιγουριά..
κάνε ότι μπορείς με αυτά τώρα να κάνεις τη δουλειά σου και αν χρειαστείς βοήθεια δεν τρέχει τίποτα, πες εδώ και θα σε βοηθήσω μόλις δω την ειδοποίηση!ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
-
Άρα αυτά που λέει ο SomniusX ισχύουν η όχι ?? (καλά ντε μην βαράτε θα... μάθω !!
).
-
Ο/H sk7man έγραψε:
Άρα αυτά που λέει ο SomniusX ισχύουν η όχι ?? (καλά ντε μην βαράτε θα... μάθω !!).
Για το Hongmi/Redmi 1S, ΟΧΙ δεν ισχύουν... (δεν έχει CWM Recovery)
Για το Mi-3W ΝΑΙ !!! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H sk7man έγραψε:
Άρα αυτά που λέει ο SomniusX ισχύουν η όχι ?? (καλά ντε μην βαράτε θα... μάθω !!).
Για το Hongmi/Redmi 1S, ΟΧΙ δεν ισχύουν... (δεν έχει CWM Recovery)
Για το Mi-3W ΝΑΙ !!!
ναι σόρρυ νόμιζα μιλούσαμε για το Mi-3w ρε παιδί μου.. έχω ένα γιαυτό μιλαώ πικνά συχνά,
το Redmi 1S έχει TWRP RecoveryΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Είπα να περάσω την cyanogenmod έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι ένα σημείο η εγχείρηση πήγαινε καλά.Κάποια στιγμή στο τελευταίο στάδιο μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι απέτυχε στο αρχεί gaps...
Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς και δεύτερη προσπάθεια απέτυχε.Συνεχισα παίζοντας με την cyanogenmod που μου ξένισε αρκετά σαν εμφάνιση.Όταν αποφάσισα να επιστρέψω είδα οτι δεν υπήρχε εσωτερική μνήμη στη συσκευή.Δεν εμφανιζόταν πουθενά.Το να ξαναγυρίσω στη miui φαινόταν πολύ δύσκολο.Ευτυχώς έμπαινε Fastboot mode.Καθάρισα cache and data και από Fastboot mode σε fast rom και μετά στην τελευταία.Ευτυχώς είχα πάρει τα πάντα σε backup.
Συνολικός χρόνος (χαμένος?) περίπου δύο ώρες.Τέλος καλό όλα καλά. -
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Είπα να περάσω την cyanogenmod έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι ένα σημείο η εγχείρηση πήγαινε καλά.Κάποια στιγμή στο τελευταίο στάδιο μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι απέτυχε στο αρχεί gaps...
Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς και δεύτερη προσπάθεια απέτυχε.Συνεχισα παίζοντας με την cyanogenmod που μου ξένισε αρκετά σαν εμφάνιση.Όταν αποφάσισα να επιστρέψω είδα οτι δεν υπήρχε εσωτερική μνήμη στη συσκευή.Δεν εμφανιζόταν πουθενά.Το να ξαναγυρίσω στη miui φαινόταν πολύ δύσκολο.Ευτυχώς έμπαινε Fastboot mode.Καθάρισα cache and data και από Fastboot mode σε fast rom και μετά στην τελευταία.Ευτυχώς είχα πάρει τα πάντα σε backup.
Συνολικός χρόνος (χαμένος?) περίπου δύο ώρες.Τέλος καλό όλα καλά.
Μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά στην αλλαγή ρομ που έκανες. Προσωπικά, έχω την CM11 εδώ και 4ημερες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν άψογα, χωρίς κανένα fc και με αρκετά καλή διαχείριση ελεύθερης μνήμης.
Πραγματικά το κινητό δεν κολλάει πουθενά. Τρέχει όσα προγράμματα και αν του βάλεις απροβληματιστα.
Πιστεύω ότι με miui θα το βιωσουμε αυτό στην V6 και εύχομαι να μην αργήσει η xiaomi να την δώσει. Ήταν μεγάλο λάθος της να το δώσει στην κυκλοφορία με V5.
Είναι ένα κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Να πω βέβαια ότι το interface (αν το λέω καλά) του miui, ότι απλά είναι το κορυφαίο, είναι μοναδικό. Και στην cm11 έχω βάλει miui pack (αν και δεν φτάνει το original).
Επίσης η miui ROM είναι ότι πιο πλήρης εδώ δοκιμάσει. Έχει τα πάντα σχεδόν, ενώ στη cm11 ψάχνεις Συνέχεια στο market εφαρμογές να κάνεις τον δουλεια σου.
Εν αναμονή λοιπόν της miui V6 για το 1S...
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0