Διαφήμιση

Πρόβλημα με την οθόνη αφης

• Πρόβλημα με την οθόνη αφης

Καλησπέρα, εχω ενα θέματακι του mi3.
      Η οθόνη ειτε χανει την ευαισθησία της, ειτε λαμβάνει επαναλαμβανόμενα τυχαία άγγιγματα απο μονη της. Έχω την τελευταία εκδοση miu6. Φτιάχνει προσωρινά με επανεκκίνηση.

Το ερώτημα μου είναι, αν φταίει το digitizer ή αν είναι άλλο το πρόβλημα, όπως προβληματική μπαταρία...
      Είναι δύσκολο να το αλλάξω μόνος;
    • Ο/H terrorz έγραψε:

Η οθόνη ειτε χανει την ευαισθησία της, ειτε λαμβάνει επαναλαμβανόμενα τυχαία άγγιγματα απο μονη της. Έχω την τελευταία εκδοση miu6. Φτιάχνει προσωρινά με επανεκκίνηση.

Το ερώτημα μου είναι, αν φταίει το digitizer ή αν είναι άλλο το πρόβλημα, όπως προβληματική μπαταρία...

αν έπεσε κάτω , touchscreen digitizer , μακάρι να κάνω λάθος
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H terrorz έγραψε:

+1
    • genika ta kinita tou xiaomi einai gia ton pou..o!!!! xrhshmopoih xamilhs piothtas hlika leneeee...
      exo diabasei apo polu kosmo problhmata, o enas leei oti einai to reuma pou exei broma kai dimiourgh problhmata sto touch ( thema lathos fortisth, valte apo iphone exo akousei oti douleuei swsta), o allos leei oti einai mia bida pou einai polu sfixth kai thelei ligo xalaroma, o allos leei oti mpeneis sto hardware test kai kaneis calibration gia na ftiaksei kai litourgei kai o kaluteros to esteile sthn mana tou (sto magazi opou to phre) kai phre allo!
      loipon ta problhmata den stamatane me TIPOTA opote tha to steilo kai ego sthn mana tou giati hthela apla ena kinito na douleuei gamo thn pout..a tous!!!!

edo sto eliniko forum pantos den mnomizo oti exei kanenas sas idea to ti ginetai giati apla den mporeite na bohthisete h den bohthate epidi bariosaste...... ELLINARES

euxaristw
    • Διαφήμιση
    • Αγαπητέ μου φίλε,

δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα και χαρακτηρισμούς και προσβολές για τα μέλη.
      Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι γενικά σε όλα τα Forum όλου του κόσμου, όλοι αναφέρουν τα προβλήματα που ενδεχομένως έχουν, και σπάνια από την στιγμή που η συσκευή τους δουλεύει κανονικά αναφέρουν τίποτα.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μία στρεβλή εικόνα για την ποιότητα της συσκευής.
      Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι μεταπωλητές, που όταν είναι να στείλουν μία συσκευή, βάζουν μέσα μία ROM δική τους που είναι ένα σκέτο BUG.
      Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν κάποιος παραλάβει την συσκευή του, να έχει αρκετά προβλήματα για τα οποία ευθύνεται η ROM που του έβαλαν, και να νομίζει πως η συσκευή του είναι προβληματική.

Δεν γνωρίζω τα βήματα που έκανες από την στιγμή που παρέλαβες την συσκευή σου, αλλά το σημαντικότερο θα ήταν να κάνεις μία διαγραφή των πάντων μέσα από Flash μίας FASTBOOT ROM, και μετά να περνούσες από επάνω την Ελληνική GTV ROM.

Επειδή όμως ειλικρινά τα έβαλες με τους πάντες εδώ μέσα, χωρίς να μπεις καν στον κόπο να μας εξηγήσεις ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημά σου, αλλά χρησιμοποίησες όλα τα αποθέματα αγένειας που είχες, είμαι υποχρεωμένος να σε αποκλείσω από την κοινότητά μας, όχι επειδή το θέλω, αλλά επειδή εσύ το επέλεξες με την συμπεριφορά σου.

Έχεις μία τελευταία ευκαιρία να ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη πριν γίνει ο αποκλεισμός του λογαριασμού σου σήμερα το βράδυ...

Σου εύχομαι τα καλύτερα, και ελπίζω να κατάλαβες πως η αγένεια κλείνει πόρτες.....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Απ: Πρόβλημα με την οθόνη αφης

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H terrorz έγραψε:

Μια χαζή ερώτηση. Μήπως είναι ενεργεί η λειτουργία γαντιού;
      +1

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk