Διαφήμιση

Mi3 βοηθεια σε καινουριο

• Mi3 βοηθεια σε καινουριο

Καλησπερα σε ολους :)

Ειχα καιρο να μπω και βλεπω οτι εξελιχθηκε πολυ γρηγορα σε πολυ ωραια κοινοτητα! Ειναι λιγο αργο το φορουμ στο φορτωμα αλλα ισως φταιει και ο υπολογιστης μου.
      Να πω οτι δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω και να βοηθησω οσο μπορω.

Εχω παραλαβει το Mi3 εδω και ενα μηνα περιπου, δεν το χρησιμοποιησα ιδιαιτερα στην αρχη αλλα τωρα θελω να το μαθω καλα και χρειαζομαι βοηθεια.
      Το αγορασα απο to2c και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πακεταρισμα και χρονο παραλαβης.
      Βασικα προβληματα που αντιμετωπιζω....το calendar δεν ανοιγει καθολου, παει να ανοιξει και κρασαρει.
      εχω εγκαταστησει μονο skype, viber, route 66 και ενα arcade παιχνιδι για το γιο μου.....μερικες φορες δειχνει να ζοριζεται , ειδικα με το skype.
      Το σημαντικοτερο προβλημα ειναι το σημα....εκει που οι αλλες συσκευες πιανουν μια γραμμη η δυο.....το Mi3 δεν εχει καθολου σημα...μενω σε σπιτι με οχι καλο σημα και αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα γιατι αν το ξεχασω οπου να'ναι δεν εχει καυολου σημα και δεν με βρισκουν.
      Ενα αλλο θεμα ειναι οτι εκανα update στο Vroot, οταν ξανα ανοιξε εγραφε κινεζικα, το πηγα πισω στην προηγουμενη εκδοση και τωρα μου λεει οτι δεν ειναι rooted.

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

εγω για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν ειμαι κανενας expert....καταλβαινω αρκετα απο υπολογιστες αλλα απο κινητα οχι πολλα.
      το συγκεκριμενο κινητο με ενδιαφερει να εχει καλο σημα (εχει φοβερο μικροφωνο και ηχεια), και να δουλευει γρηγορα και ανεμποδιστα με skype, viber γιατι τα χρησιμοπιω πολυ λογω δουλειας.
      το route 66 το δοκιμασα στην αθηνα και εμεινα ευχαριστημενος...οποιαδηποτε αλλη προταση για καλο gps software για ελλαδα και γειτονικες χωρες, καλοδεχουμενη... :)

αυτα τα λιγα απο μενα, ευχαριστω εκ των προτερων για καθε φιλο που θα χασει το χρονο του για να με βοηθησει, μακαρι να μπορεσω κι εγω να φανω χρησιμος στους υπολοιπους.
    • Eαν έχεις την ROM που σου βάλανε από το To2c είναι λογικό να έχεις αρκετά προβλήματα...
      Εκείνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μία άλλη ROM.
      Aν δε θέλεις να βάλεις ακόμη την MIUI V6, τότε απλά κατέβασε αυτή τη ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/

Ακολούθησε τα βήματα που δίνει αυτός ο δογός => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )

Μετά και αφού βάλεις την ROM και είσαι οκ, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και την MIUI V6....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H anavrian έγραψε:

Καλησπερα σε ολους :)

Ειχα καιρο να μπω και βλεπω οτι εξελιχθηκε πολυ γρηγορα σε πολυ ωραια κοινοτητα! Ειναι λιγο αργο το φορουμ στο φορτωμα αλλα ισως φταιει και ο υπολογιστης μου.
      Να πω οτι δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω και να βοηθησω οσο μπορω.

Εχω παραλαβει το Mi3 εδω και ενα μηνα περιπου, δεν το χρησιμοποιησα ιδιαιτερα στην αρχη αλλα τωρα θελω να το μαθω καλα και χρειαζομαι βοηθεια.
      Το αγορασα απο to2c και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πακεταρισμα και χρονο παραλαβης.
      Βασικα προβληματα που αντιμετωπιζω....το calendar δεν ανοιγει καθολου, παει να ανοιξει και κρασαρει.
      εχω εγκαταστησει μονο skype, viber, route 66 και ενα arcade παιχνιδι για το γιο μου.....μερικες φορες δειχνει να ζοριζεται , ειδικα με το skype.
      Το σημαντικοτερο προβλημα ειναι το σημα....εκει που οι αλλες συσκευες πιανουν μια γραμμη η δυο.....το Mi3 δεν εχει καθολου σημα...μενω σε σπιτι με οχι καλο σημα και αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα γιατι αν το ξεχασω οπου να'ναι δεν εχει καυολου σημα και δεν με βρισκουν.
      Ενα αλλο θεμα ειναι οτι εκανα update στο Vroot, οταν ξανα ανοιξε εγραφε κινεζικα, το πηγα πισω στην προηγουμενη εκδοση και τωρα μου λεει οτι δεν ειναι rooted.

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

εγω για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν ειμαι κανενας expert....καταλβαινω αρκετα απο υπολογιστες αλλα απο κινητα οχι πολλα.
      το συγκεκριμενο κινητο με ενδιαφερει να εχει καλο σημα (εχει φοβερο μικροφωνο και ηχεια), και να δουλευει γρηγορα και ανεμποδιστα με skype, viber γιατι τα χρησιμοπιω πολυ λογω δουλειας.
      το route 66 το δοκιμασα στην αθηνα και εμεινα ευχαριστημενος...οποιαδηποτε αλλη προταση για καλο gps software για ελλαδα και γειτονικες χωρες, καλοδεχουμενη... :)

αυτα τα λιγα απο μενα, ευχαριστω εκ των προτερων για καθε φιλο που θα χασει το χρονο του για να με βοηθησει, μακαρι να μπορεσω κι εγω να φανω χρησιμος στους υπολοιπους.

Και εγώ το αγόρασα απο το To2c και είχα τα ίδια προβλήματα εκτός απο αυτό με το σήμα, τα έλυσα με το να κατεβάσω την τελευταία ROM (GTV 4.9.26 τώρα) , την πέρασα στο κινητό μέσω USB και μέσω MI Recovery όλα μετά ήταν super.

Αν δεν θές την MIUI6 (εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα αρνητικό) μπορείς να δοκιμάσεις το link που σου αναφέρει ο ART παραπάνω.
    • Διαφήμιση
    • @anavrian ,
      θα την φλασάρεις με τον δεύτερο τρόπο , γιατί έχεις το MI Recovery , από εκεί που σου είπε ο Admin
      δηλαδή θα κάνεις τα παρακάτω :

1. πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
      επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
      μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
      κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)

2. κατεβάζεις στο κομπιούτερ σου την rom που είπε ο Admin , (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά

θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
      την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό

πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,

διαλέγεις English ,

επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)

back to Mainmenou

Install update.zip to system one

δηλαδή κάνεις αυτά
      UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket

edit
      μετά είναι εύκολο να αλλάξεις rom , βάλε την v6 , αν θέλεις
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Ειλικρινα...ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Χθες το βραδυ και εντελως ξαφνικα το mi3 επαψε να λειτουργει. Ειχε τουλαχιστον 50% μπαταρια, μαλλον εσβησε ξαφνικα, καποια στιγμη που το πηρα στα χερια μου ηταν κλειστο και δεν ξανα-αναβε με κανενα τροπο. Το εβαλα να φορτισει τιποτα, το συνεδεσα με το λαπτοπ δεν το εβλεπε. Τελειως ξαφνικα νεκρωσε....Το to2c ειναι κλειστο λογω national holidays αλλα και ανοιχτο να ηταν θα αρχιζαν τα γνωστα...στειλε μας φωτογραφιες, βιντεο...να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ολοκαινουριο κινητο και μαλιστα απο τοσο σοβαρη εταιρια...να το στειλω πισω με δικη μου χρεωση και να περιμενω κανα μηνα για να μου πουν τελικα αν η εταιρια το θεωρει βλαβη με δικη της ευθυνη η με δικη μου....δεν ειναι για μενα επιλογη. Ανοιξα στα γρηγορα ενα complaint στο Paypal και ζητησα full refund...
    • Καλησπερα σε ολους.
      Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια ιδεα του τι μπορει να συνεβει με το mi3?
      Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο?
      Καλο θα ηταν οι moderators να μεταφερουν σε ενα καινουριο thread ολα τα posts του φιλου alonso. Δεν εχω αντιρρηση να παρει τις απαντησεις του ο ανθρωπος αλλα αν θελει μπορει να ανοιξει ενα thread και να υποβαλει τα δικα του ερωτηματα.
    • Ο/H anavrian έγραψε:

Ειλικρινα...ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Χθες το βραδυ και εντελως ξαφνικα το mi3 επαψε να λειτουργει. Ειχε τουλαχιστον 50% μπαταρια, μαλλον εσβησε ξαφνικα, καποια στιγμη που το πηρα στα χερια μου ηταν κλειστο και δεν ξανα-αναβε με κανενα τροπο. Το εβαλα να φορτισει τιποτα, το συνεδεσα με το λαπτοπ δεν το εβλεπε. Τελειως ξαφνικα νεκρωσε....Το to2c ειναι κλειστο λογω national holidays αλλα και ανοιχτο να ηταν θα αρχιζαν τα γνωστα...στειλε μας φωτογραφιες, βιντεο...να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ολοκαινουριο κινητο και μαλιστα απο τοσο σοβαρη εταιρια...να το στειλω πισω με δικη μου χρεωση και να περιμενω κανα μηνα για να μου πουν τελικα αν η εταιρια το θεωρει βλαβη με δικη της ευθυνη η με δικη μου....δεν ειναι για μενα επιλογη. Ανοιξα στα γρηγορα ενα complaint στο Paypal και ζητησα full refund...

μάλλον είναι θέμα hardware , οπότε καλά έκανες και επικοινώνησες με το κατάστημα , κ.λ.π.
      αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία , θα σου απαντήσει
      για την φόρτιση χρησιμοποίησε άλλο καλώδιο , από κάποιο άλλο κινητό , αν και δεν νομίζω να φορτίσει

Ο/H anavrian έγραψε:

Καλησπερα σε ολους.
      Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια ιδεα του τι μπορει να συνεβει με το mi3?
      Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο?
      Καλο θα ηταν οι moderators να μεταφερουν σε ενα καινουριο thread ολα τα posts του φιλου alonso. Δεν εχω αντιρρηση να παρει τις απαντησεις του ο ανθρωπος αλλα αν θελει μπορει να ανοιξει ενα thread και να υποβαλει τα δικα του ερωτηματα.

μην το παίρνεις στραβά ,
      έκανες δύο ερωτήσεις , στην πρώτη απάντησε ο Admin
      η δεύτερη , δεν απαντήθηκε , γιατί είπες ότι επικοινώνησες με το κατάστημα που το αγόρασες και ήταν το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις
      για την μεταφορά των ποστ των παιδιών που φιλοξένησες στο θέμα σου , ελπίζω να μην επιμένεις
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Καλησπερα,
      Δεν εγραψα ποτε οτι επικοινωνησα με το καταστημα, το καταστημα ηταν κλειστο τις τελευταιες μερες λογω καποιας αργιας.
      Σημερα ανοιξε παλι, καταφερα να επικοινωνησω αλλα μου ειπαν τα γνωστα και αναμενομενα, στειλε βιντεο, στειλτο πισω με δικα σου εξοδα, θα το στειλουμε στο εργοστασιο και θα σε ενημερωσουμε. Εχει αλλος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα? Ποσο καιρο παιρνει ολη αυτη η διαδικασια?

Δεν εχω προβλημα να "φιλοξενησω" κι αλλους συμφορουμιτες στο θεμα μου....οταν ομως καποιος "εισβαλει" στο θεμα σου, κανει τις ερωτησεις του σε ασχετα και διαφορετικα θεματα, δεν προσφερει ουτε απανταει τιποτα στο δικο σου θεμα, παιρνει τις απαντησεις του και χωρις να πει ενα ευχαριστω για την φιλοξενια η ενα συγνωμη....γιατι ξερετε σε ολα τα φορουμ του εξωτερικου αυτο θεωρειτε αγενεια.
      Urban Dictionary: thread Hijacking

Στελνω βιντεο στο καταστημα και περιμενω απαντηση. Θα ενημερωσω την κοινοτητα για την εξελιξη.
      Ευχαριστω, καλο απογευμα.
    • Ο/H anavrian έγραψε:

Δεν εχω προβλημα να "φιλοξενησω" κι αλλους συμφορουμιτες στο θεμα μου....οταν ομως καποιος "εισβαλει" στο θεμα σου, κανει τις ερωτησεις του σε ασχετα και διαφορετικα θεματα, δεν προσφερει ουτε απανταει τιποτα στο δικο σου θεμα, παιρνει τις απαντησεις του και χωρις να πει ενα ευχαριστω για την φιλοξενια η ενα συγνωμη....γιατι ξερετε σε ολα τα φορουμ του εξωτερικου αυτο θεωρειτε αγενεια.
      Urban Dictionary: thread Hijacking

Επειδή έχεις απόλυτο δίκιο τα μηνύματα μετα φέρθηκαν σε νέο θέμα => Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?

Case Solved !!!

• Οταν κρατάς πατημένα το Volume(-) & Power ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα, δεν μπαίνει σε FastBoot mode ?
      Όταν το φορτίζεις (δοκίμασε με άλλο φοτριστή και USB καλώδιο) σου ανάβει το LED ?

• Με διαφορετικα καλωδια στο ρευμα, τιποτα απολυτως.
      Το κοκκινο LED αναβοσβηνει συνεχεια οταν το συνεδεσα στο λαπτοπ, ακουστηκε το "γλινγκ-γλονκ" σαν να συνεδεσα κατι στη θυρα.....το ιδιο οταν το εβγαλα.
      Οταν πατησα τα κουμπια οπως αναφερεις παλι ακουστηκε ο ηχος απο το λαπτοπ αλλα τιποτα αλλο....
      Μετα απο λιγο που προσπαθησα ξανα και το συνεδεσα ξανα στο λαπτοπ....τιποτα απολυτως αυτη τη φορα ουτε LED ουτε τιποτα.
      Εχω σκασει.....το πληρωσα για το ονομα και την αξιοπιστια αυτης της εταιριας, δεν περιμενα οτι θα χαλασει τοσο συντομα.
    • Διαφήμιση