καλησπέρα...έκανα copy paste το κείμενο που κάνουν όλοι αν και έγραφε το κατάστημα ότι έτσι κ αλλιώς βάζουν πάντα mark as gift 20-40$ και τώρα περιμένουμε
χίλια συγνώμη μαν απλά επειδή μου είχες απαντήσει σε ενα θρεντ...να πάρω απο το merimobiles ή απο το .to2c.com..το πρώτο για να στείλει με singapore post θέλει + 6 ευρώ...στο δεύτερο στα σχόλια ειδα πολλά παράπονα παο ελαττωματικά προιόντα? τι λές. σε ευχαριστώ
διαλέφω singapore οχι free post e?
Διαλέγεις μαγαζί , που πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστο και φθηνό , ήδη έψαξες Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Τώρα τελευταία , δεν πληρώνω ταχυδρομείο , περιμένω 25 με 30 ημέρες να έλθει , το θεωρώ πιο σίγουρο
παρήγγειλα το note 4g , έρχεται με singapore post , χωρίς έξοδα μεταφοράς
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα παρέλαβα το κινητό από to2c.com. Το είχα παραγγείλει 6/10 δεν έκανε ούτε μήνα. Τώρα επειδή είμαι τελείως άσχετος, θα παρακαλούσα αν μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να βάλω την ελληνική rom. Διάβασα κάτι οδηγούς αλλά δεν ξέρω ποιον τρόπο πρεπει να κάνω από όλους. το κινητό είναι χωρίς boot. Και ποια από όλες τις rom πρέπει να περάσω; ποια είναι η τελευταία έκδοση; Πάντως το to2c δίνει τα πιο πολλά δώρα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην merkman ().