Επίσης να σημειωσω οτι το κινητό δεν έχει updater. Στο λινκ που μου έστειλε έβγαλε 2ρομ stable 3.13 και 4,9,26 .ποια απο τις 2να βάλω; και με ποιον τρόπο; drivers του κινητού πως κατεβαζω
.το ημερολόγιο επίσης κρασαρι.το πηρα απο vickmall antutu bgazei 42.000 και το ελεξα να δω να ειναι snapdragon ktl και ειναι,,
απλα δεν θελω να κανω καμια βλακεια και το αχριστεψω
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mass22 ().
Mπορω να το κανω χωρις updater? το κινητο μου δεν το εχει το updater. να κλεισω το κινητο και να πατησω το + της φωνης με το power button και να παω απο εκει αμεσως?γινεται ετσι?επισης ποια ρομ ακριβως ομως να κατεβασω? την 313?η την 4,9,2,6
Mπορω να το κανω χωρις updater? το κινητο μου δεν το εχει το updater. να κλεισω το κινητο και να πατησω το + της φωνης με το power button και να παω απο εκει αμεσως?γινεται ετσι?επισης ποια ρομ ακριβως ομως να κατεβασω? την 313?η την 4,9,2,6
μπορείς με τον δεύτερο τρόπο (το παρακάτω είναι παλιό ποστ , το μόνο που θα αλλάξεις είναι την rom που θα διαλέξεις )
εβαλα την 4,9,26 απευθειας..λειτουργει κανονικα...ολα τελεια!!! μια ερωτηση οταν ολοκληρωθει και γινει stable μπορω μεσω updater που τωρα το εχω να την αναβαθμισω?η πρεπει μεσο απο υπολογιστη να την κατεβασω να την βαλω στο κινητο να την ονομασω update.zip κτλ??
εβαλα την 4,9,26 απευθειας..λειτουργει κανονικα...ολα τελεια!!! μια ερωτηση οταν ολοκληρωθει και γινει stable μπορω μεσω updater που τωρα το εχω να την αναβαθμισω?η πρεπει μεσο απο υπολογιστη να την κατεβασω να την βαλω στο κινητο να την ονομασω update.zip κτλ??
έχεις την Ελληνική , όλα είναι εύκολα τώρα
θα κατεβάζεις την rom στον υπολογιστή σου
θα την πετάς όπως είναι στο κινητό σου
Από την επιφάνεια εργασίας Εργαλεία/Αναβάθμιση/πάνω δεξιά επιλέγεις τις τρις τελείες/επέλεξε πακέτο αναβάθμιση
η από recovery
από τις τρις τελείες/Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery κ.λ.π.
(σε recovery μπαίνεις και με κλειστό το κινητό πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά ένταση ήχου επάνω (volune +) και το κουμπί on/off
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )