GPS με δωρεάν και offline πλοήγηση
-
-
-
-
Ο/H kexas έγραψε:
και με πήγε ακριβός στο σημείο που ήθελα.
Τελικά νομίζω εκεί ειναι η διαφορά στα διάφορα προγράμματα πλοήγησης. Μέσα στα αστικά κέντρα ολα είναι καλά. Αλλά τι γίνεται εκτός?? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Τελικά νομίζω εκεί ειναι η διαφορά στα διάφορα προγράμματα πλοήγησης. Μέσα στα αστικά κέντρα ολα είναι καλά. Αλλά τι γίνεται εκτός??
αν αγοράσεις χάρτη , σε πάει όπου θέλεις (τώρα πια είναι ενημερωμένοι οι χάρτες σχεδόν στο ενενήντα τόσο % )( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ το co pilot και είναι πολύ καλό δεν έχει 3d χάρτες αλλά σε πάει παντού είναι δωρεάν και off line. Πρόπερσι είχα πάει Ράλι Ακρόπολης και με πήγε ακριβός στο σημείο που ήθελα.
ναι , τα γραφικά του , μοιάζουν λίγο , με του sygic
έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια
(έχω το sygic , igo , navigon)
το NAVFREE (για να σώσω το off toric) ,
για να πάρει την διεύθυνση θέλει Internet ,
μετά η πλοήγηση γίνεται χωρίς ίντερνετ
το δοκίμασα λίγο με τα πόδια , δείχνει καλό , ο χάρτης δεν είναι ενημερωμένος για οδούς όλων των περιοχών
π.χ.
νομός Θεσσαλονίκης, Άγιος Αθανάσιος το βρίσκει
νομός Θεσσαλονίκης, Άγιος Αθανάσιος, Κολοκοτρώνη 1 , δεν το βρίσκει
για free , πολύ καλό
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ το co pilot και είναι πολύ καλό δεν έχει 3d χάρτες αλλά σε πάει παντού είναι δωρεάν και off line. Πρόπερσι είχα πάει Ράλι Ακρόπολης και με πήγε ακριβός στο σημείο που ήθελα.
ναι , τα γραφικά του , μοιάζουν λίγο , με του sygic
έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια
(έχω το sygic , igo , navigon)
το NAVFREE (για να σώσω το off toric) ,
για να πάρει την διεύθυνση θέλει Internet ,
μετά η πλοήγηση γίνεται χωρίς ίντερνετ
το δοκίμασα λίγο με τα πόδια , δείχνει καλό , ο χάρτης δεν είναι ενημερωμένος για οδούς όλων των περιοχών
π.χ.
νομός Θεσσαλονίκης, Άγιος Αθανάσιος το βρίσκει
νομός Θεσσαλονίκης, Άγιος Αθανάσιος, Κολοκοτρώνη 1 , δεν το βρίσκει
για free , πολύ καλό
Ναι, έτσι είναι... Απλά είναι μια καλή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ λύση, ειδικά για ερασιτέχνες...
Τώρα αν είσαι π.χ. ταξιτζής, δεν χρησιμοποιείς το NAVFREE (ειδικά την free έκδοση). -
Το δοκίμασα σήμερα και θα συμφωνήσω με τα όσα αναφέρεται. Το μόνο που δεν μπόρεσα να βρω είναι την επιλογή ώστε η φωνή πλοήγησης να ακούγεται από το ηχείο και όχι από το ακουστικό.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα έλεγα να μην το κουράζετε . Δεν υπάρχει κανένα δωρεάν που να είναι αξιόπιστο , και τα περισσότερα από αυτά είτε θέλουν WiFi/Δεδομένα
είτε σε αναγκάζουν να αγοράσεις κάποιους αμφίβολους χάρτες , οπότε στην τελική σου στοιχίζει περισσότερο χωρίς να αξίζει .
Ας σημειωθεί ότι ακόμα γίνεται ολόκληρος πόλεμος !!!! , ανάμεσα σε ψαγμένους χρήστες GPS , " το δικό μου είναι καλύτερο" και τέτοια .
Το θέμα του ποιό GPS είναι κατάλληλο γιά τον καθένα , είναι προσωπικό , ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα του . Υπάρχουν χρήστες
που με εμμονή υπεραμύνονται γιά εκείνο που προτιμούν ακόμα κι' αν αναγνωρίζουν τα λάθη του .
Εδώ Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση : Σελίδα 1182 :: myphone forum , μπορείτε να διαβάσετε τη διαμάχη που κρατάει χρόνια .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0