Διαφήμιση

MIUI 5 or MIUI 6 ;

• MIUI 5 or MIUI 6 ;

Μερικές απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις διότι, εχω την MIUI 5 , και το θέμα είναι να πάμε κάποτε στην 6.
      Λοιπόν η 6 σε τι επίπεδο βρίσκεται;
      1) Από Ελληνική μετάφραση; ( έχει μεταφραστή πλήρως , το 50% , κ.ο.κ. τι παίζει ; )
      2) Από bugs - σταθερότητα πως είναι;
      3) Γενικά απόψεις...

Α! επίσης κάτι ακόμη, γίνεται να μου δώσετε το τελευταίο τελευταίο update της 5; Να το έχω σε περίπτωση επιστροφής στην 5. ( Αν και στην 5 όλα καλά όλα άγια, αλλά προσωπικά έχω παρατηρήσει είναι πολύ σπαστικό bug που δε με αφήνει να κάνω hotspot το κινητό μου, - και κάνει restart -. Ελπίζω κιόλας στην 6 αυτό να έχει διορθωθεί και να μην φταίει η συσκευή μου. )

Ευχαριστώ πολύ. :)
    • η παρακάτω είναι η τελευταία ελληνική v5

xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/

δοκίμασε και τις 2 και οποια σε βολέψει καλύτερα, και με τις 2 η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική

η v5 είναι ποιο bug free αλλα πλέον δεν έχει developer updates
      η ν6 μπορεί να έχει κάποια bugs αλλα η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική +ότι συνεχώς βελτιώνεται και προστίθενται διαφορα

προσωπικά αν και ποτε δεν έμεινα με την ίδια rom για μεγάλο διάστημα με έχει βολέψει καλύτερα η v5 και δεν είναι από συνήθεια γιατί πρόσφατα γνώρισα το miui
    • Ο/H Deus164 έγραψε:

η παρακάτω είναι η τελευταία ελληνική v5

xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/

δοκίμασε και τις 2 και οποια σε βολέψει καλύτερα, και με τις 2 η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική

η v5 είναι ποιο bug free αλλα πλέον δεν έχει developer updates
      η ν6 μπορεί να έχει κάποια bugs αλλα η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική +ότι συνεχώς βελτιώνεται και προστίθενται διαφορα

προσωπικά αν και ποτε δεν έμεινα με την ίδια rom για μεγάλο διάστημα με έχει βολέψει καλύτερα η v5 και δεν είναι από συνήθεια γιατί πρόσφατα γνώρισα το miui

Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου και για το που θα βρω την 5.
      Αλλά δε καταλαβαίνω καλά, ποια είναι η τελευταία miui 5 που μου έδωσες στο link.
      Είναι αυτή εδώ :
    • Διαφήμιση
    • Ναι αυτή είναι η τελευταία V5 για το Mi-3W ...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ναι αυτή είναι η τελευταία V5 για το Mi-3W ...

Ευχαριστώ πολύ και μπράβο σας που αφήνεται και την τελευταία ελληνική MIUI 5 ;)

Όσο για την 6 όποιος μπορεί ας μου απαντήσει και στις υπόλοιπες ερωτήσεις ( αν και μου φαίνεται θα την δοκιμάσω και προσωπικά λίαν συντόμως )