Καλησπέρα σε όλους.Αρχικά να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Administrator με τον οποίο κατά τύχη μίλησα τηλεφωνικά όντας σε απόγνωση,για τις χρησιμότατες πληροφορίες και την βοήθειά του.Έν συνεχεία να πώ ότι είμαι πλέον κάτοχος ενός Redmi Note με το οποίο αντιμετώπισα τα εξής θέματα:σε πρόσφατη ενημέρωση του google keyboard,ότι κι αν έκανα κατόπιν,η συσκευή γύριζε στην αρχική οθόνη κάθε φορά( ουσιαστικά έκανε σμίκρυνση των λειτουργιών στην taskbar αν κατάλαβα καλά)δίνοντας την εντύπωση ότι τίποτα δεν λειτουργεί.Αυτό αντιμετωπίστηκε με κατάργηση των εν λόγω ενημερώσεων κατόπιν βοήθειας.Το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν επιχειρώ να κάνω ενημέρωση συστήματος(λειτουργικού),πατώντας το tab ενημέρωσης επιστρέφει στην αρχική οθόνη λειτουργίας.Σύμφωνα με τα λεγόμενα,μάλλον φταίει η εν λειτουργία ROM με την οποία ήρθε η συσκευή(η Ελληνική γλώσσα ήταν προεγκατεστημένη με την παραλαβή,άν λέει κάτι αυτό),όμως επειδή δεν κατέχω πολλά και θα ήθελα η συσκευή μου να έιναι όσο πιό ατόφια και λειτουργική γίνεται στα πλαίσια γνησιότητας και ομαλότητάς της,υπάρχει κάποιος με υπομονή αρκετή ώστε να με καθοδηγήσει στην εγκατάσταση μιας σωστής και φρέσκιας Ελληνικής ROM(ή νέου λειτουργικού εξ αρχής,εκτός κι αν είναι το ίδιο);Επίσης,η χρήση της εφαρμογής CM Security και Clean Master επιφέρει κάποιο δυσδιάκριτο conflict στο λειτουργικό ή όχι;Μπορώ να έχω Android 4.4 KitKat;Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για το όποιο σχόλιο ή βοήθεια απ' οποιονδήποτε.