Διαφήμιση

Το mi3 μου επεσε στο νερό

• Το mi3 μου επεσε στο νερό

Γεια σας το μ3 επεσε στ νερό Την κυριακή τα ξημερώματα... Ηταν καινούργιο μόλις 3 εβδομάδες... Μπορείς κάποιος να με βοηθήσει ¨??? Ευχαριστώ πάρα πολύ...
    • Αν είχες μπαταρία που βγαίνει θα σου έλεγα να την βγάλεις και να το βάλεις σε ενα μπολ γεμάτο ρύζι. Αυτό ρουφάει την υγρασία. Φυσικά πρέπει να κάτσει μια μέρα, ίσως και παραπάνω για να γίνει δουλειά. Τώρα το δικό σου που δεν βγαίνει ή μπαταρία, αν μπορείς και το ανοίξεις κάτι θα γίνει. Αλλιώς θα σκουριασουν οι επαφές μέσα.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kostas13 έγραψε:

Γεια σας το μ3 επεσε στ νερό Την κυριακή τα ξημερώματα... Ηταν καινούργιο μόλις 3 εβδομάδες... Μπορείς κάποιος να με βοηθήσει ¨??? Ευχαριστώ πάρα πολύ...

Επειδή έτσι και αλλιώς χάνεις την εγγύηση (Ηumidity Sensor= Σένσορας υγρασίας), αν δεν μπόρεσες να το ανοίξεις για να στραγγίξεις τα νερά - να το στεγνώσεις και να το βάλεις σε ρύζι για τουλάχιστον 24 ώρες,
      πρέπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να το πας σε κάποιο Service να στο κάνουν με τα ειδικά εργαλεία που έχουν, μπας και το σώσεις...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως έστω και λίγη υγρασία να μείνει, μπορεί να σου δουλέψει για μερικές μέρες, αλλά αργότερα θα καταστραφεί από την σκουριά που θα προκύψει στις εσωτερικές επαφές της μητρικής.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου υπάρχει ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας,αν είσαι από Αθήνα,που έσωσε το hongmi ενός φίλου,που έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα,με πολύ φθηνή τιμή.Αν μου επιτρέπεται να πω το όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Αλλιώς αν σε ενδιαφέρει στείλε pm