Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα να με πληροφορήσει. Έχω πρόσφατα αγοράσει το xiaomi redmi note wcdma και δυστυχώς με 2-3 παιχνίδια η μνήμη του γεμίζει κατευθείαν έχω προμηθευτεί sd card 32gb αλλά το κινητό επιμένει να αποθηκεύει στην εσωτερική μνήμη και η λύση με το foldermount που χρησιμοποιώ είναι αρκετά ατσούμπαλη καθώς μετα απο κάθε ενεργοποιήση του κινητού πρέπει κάθε φορά να επανασυνδέεις τις διαδρομές των παιχνιδιών και των εφαρμογών μέσω του foldermount. Ήθελα να μάθω αν κυκλοφορεί καμία rom που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα καθώς 8gb μνήμης δεν επαρκούν αν αναλογιστεί κανείς οτι και το λειτουργικό του κινητού καταναλώνει χώρο περίπου 2-3GB. Έχω εγκαταστήσει στο κινητό μου την version 37 stable την ελληνική απο το site σας. Επίσης έχω δεί σε αυτό το φόρουμ
[Redmi Note Pro] Default Storage Switch To External SD Card!!! - Redmi Note - MIUI Official Forum μια rom που λέει οτι αποθηκεύει απευθείας το λειτουργικό της συσκευής στην sd αν το έχει δοκιμάσει κανένας και ξέρει να μας πεί. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη!
[Redmi Note Pro] Default Storage Switch To External SD Card!!! - Redmi Note - MIUI Official Forum μια rom που λέει οτι αποθηκεύει απευθείας το λειτουργικό της συσκευής στην sd αν το έχει δοκιμάσει κανένας και ξέρει να μας πεί. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη!